Polovička slavné pěvecké dvojice bojovala o život! Teď chystá koncert!

 Celebrity 
22. listopadu 2016 02:49 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tena s Martha Elefteriadu se na vánoční koncert na Lávku už moc těší! Profimedia
Tam, kde zachraňovali Kara Gotta, neměla ona štěstí. Narazila až na jinou pražskou nemocnici, kde se podařilo Hodgkinovu chorobu, tedy podobnou, jako měl Zlatý slavík, zaléčit. Nynís e může Tena se sestrou Marthou Elefteriadu těšit ze života a chystají i veliký koncert.

Velkolepý koncert na pražské Lávce se uskuteční 3. prosince a jde o Vánoční koncert, kterým tak trochu starší Martha pojala jako narozeninový s ohledem na letošní jubileum.

Tena Elefteriadu, se statečně prala se zákeřnou Hodgkinovou chorobou, která byla osudná například Jiřímu Grossmannovi. Zpěvačka ale naštěstí zvítězila a odměnou jí je blížící se koncert. 

“Už je to v pořádku a vystupujeme a na vánoční koncert, kde budeme mít i skvělé hosty, hned tři kapely, včetně řecké a mladíků, moc těšíme. Určitě to bude stát za to…,” svěřila se Tena Elefteriadu.

Zatímco Karel Gott, s nímž se nedávno obě zpěvačky potkali na Bratislavské lyře, si nemohl na nemocnici na Karlově náměstí vynachválit, jedna z pěveckých sester tam moc šancí neměla. 

“Věděli jsme, že je to nějaká nemoc krve, ale na Karláku ji léčili takovým způsobem, že se to celé pouze protahovalo, ale výsledky nebyly vůbec žádné. Nakonec jsem zmobilizovala síly, zavolala známým, přemístili jsme Tenu do jiné nemocnice, kde přišli na to, že je to choroba zvaná Hodgkin,“ prozradila nedávno Martha.

„Začali ji naprosto cíleně léčit, musím říct, že to bylo docela drastické, končilo to výměnou kmenových buněk. Podle toho, jak mi doktoři vylíčili, co je to za způsob léčby, to pro ni bylo hop, nebo trop. Oni Teně totálně snížili imunitní systém na nulu a pak zkusili, jestli se ty buňky dokážou ujmout a pracovat pro její organismus, nebo ne. Bylo to hodně napětí, ale zaplaťpánbůh jsme si už zazpívaly na předvánočním koncertu, žijeme na plné pecky a otáčíme list,“ dodává Martha, která je šťastná, že svou sestru, s níž v životě hodně prožila, má! A že si obě mohou na tak velké akci, jako je vánoční koncert, společně zazpívat.

 

 

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47