Zraněná Petra Janů prozradila, jak na tom je a potvrdila, že zvládne koncert v Lucerně. Odhalila zároveň i svou unikátní novinku

 Celebrity 
25. září 2022 09:18 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Petra Janů slaví letos dvojí výročí, nyní je po nehodě už v pořádku Se svolením P. Janů/Lenka Hatašová
Před více než dvěma týdny si trojnásobná Zlatá slavice způsobila zranění, po němž vypadala, jak sama uvedla, jako kdyby vypadla z ringu MMA. Rozbitý obličej plný podlitin, krvácejících ran a hrozba zlomenin. Naštěstí při Petře Janů stáli všichni svatí a ona to odnesla jen ‚silniční lišejí‘. Musela zrušit několik akcí. Jak na tom je dnes a zvládne i svůj výroční koncert?

Petra Janů šla večer u své jihočeské chalupy na Třeboňsku vyvenčit svého maltézáčka. Na mokré cestě ve tmě se jí vodítko zamotalo pod nohy a po šlápnutí na mokrý kořen stromu spadla téměř přímo na obličej. 

„Pes mi utekl, naštěstí byl kousek u sousedů, kde seděl před domem. Já jsem se dostala do baráku, zavolala své kamarádce a sousedce, kterou při příjezdu čekal šok. Říkala, že to vypadalo, jako kdyby tady někdo vyvraždil trojčlennou rodinu,“ směje se dnes už své nehodě zpěvačka a inStory.cz prozradila, jak na tom je dnes.

„Ty hrozné odřeniny, podlitiny jsou už téměř zahojené. Ještě minulý týden, kdy jsem měla dvě vystoupení po sobě, jsem to náročně, ale docela dobře zalíčila. Dneska není, kromě lehce odřeného nosu po mém kaskadérském kousku ani památky. Jsem ráda, že to dopadlo takhle a já jsem si nic vážného nezpůsobila. Tohle se vážně může stát každému, ale dneska už vím, proč po tmě, v mokru a v blbých botách venčit pejska už nikdy nepůjdu,“ podotkla rázně Petra Janů.

Další její koncerty a vystoupení stejně jako blížící se výroční koncert v pražské Lucerně 19. října ohroženy nejsou. „Ne, tam to zase budu já v plné své podobě i s mou kapelou Amsterdam. Diváci se nemusí bát a nemusejí si ani odsedat od pódia,“ podotkla s humorem sobě vlastním. „Dokonce ani moji hosté, zpěváci Petr Janda a mladý muzikant z Opavy Petr Cieplý, nemusejí mít obavy. Moc se na všechny těším,“ dodala zpěvačka, která se už těší do milované Lucerny.

„Nikomu neberu ty obří haly a sály a různá pódia. Pokud mají potřebu tam vystupovat, je to v pořádku. Ale mně k srci přirostla právě legendární Lucerna, kterou prostě nic nepřekoná. Měla jsem tam řadu koncertů a i mé 60. i 65. narozeniny jsem tam oslavila, tak proč to měnit,“ dodala zpěvačka, s jedním z nejsilnějších hlasů u nás. 

Zároveň v podstatě exkluzivně představila podobu svého nového a unikátního 2CD s názvem Hity a rarity.

„Radioservis se rozhodl vydat mi k mému dvojímu výročí sérii písní, které buď nikdy nevyšly, nebo se sice objevily, ale nejsou tak známé. Velké díky za to patří hudebnímu dramaturgovi (a bývalému tajemníkovi Karla Gotta) Janu Adamovi, který se mnou dělal mnoho mých posledních desek, i jeho kamarádovi Honzovi Fialovi, z České televize. Objevili totiž věci, mezi nimiž jsou i ty, o kterých jsem si myslela, že ani nejsou zaznamenané. O to větší radost z toho mám a fanoušci si budou tohle CD moct poprvé koupit právě na mém výročním koncertě a dostanou ho i s věnováním,“ dodala zpěvačka.

Petra Janů teď nabírá síly, jak na další koncerty a vystoupení, tak právě na Lucernu. Kromě toho Česká televize s ní dokončuje velký dokument, který odvysílá v den jejich kulatých narozenin, tedy 19. listopadu. 

Autorský článek

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47