Módní guru Filip Vaněk sleduje trendy i v kavárnách!

 Celebrity 
21. listopadu 2016 16:30 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Filip Vaněk navštíví desítky, stovky butiků a různých obchodů. Stále hledá inspiraci pro své klienty! Costa Coffee
Filip Vaněk je v českém šoubyznysu pojem. Obléká celebrity, manažerky, podnikatelky a lze říct, že on módě opravdu rozumí. Často kritizuje i to, že Češi jsou tak trochu v oblékání zaostalí a bojí se experimentovat. Svou práci miluje a prožívá život naplno.

Obléká Simonu Krainovou, Leoše Mareše a další známé osobnosti. Kupříkladu podnikatelkám a manažerkám radí s outfity jak na pracovní jednání, tak třeba večer na koncert, do opery nebo na plesy. Výjimkou nejsou třeba svatební šaty.

Filip létá po světě, navštěvuje módní přehlídky, butiky, aby byl stále v obraze. "Stále musím mít přehled, co se děje, co je nového, sledovat trendy. Sledovat náladu lidí. Baví mě to. Někdy je to nuda, ale někdy je to opravdu velká zábava," usmívá se Filip Vaněk , o němž se říká, že mu ve světě fashion nic neunikne.

Snaží se občas odpočívat. Čas si udělá na dobrou kávu, třeba po ránu, nebo i během dne. Někdy jsou to dvě tři. "Chodím rád i do kaváren, kde se dá taky dobře sledovat vývoj trendů oblečení lidí různých profesí, různých národností. Zlepšuje se to, ale stále je ještě co vylepšovat," usmívá se stylista hvězd, který když má pár týdnů volno, sedne do letadla a prchá k moři a za sluncem nabrat energii a sílu do dalších pracovních projektů.

"Práce s lidmi je to nejsložitější, ale také nejkrásnější. Občas si musím od lidí odpočinout, ale jsou dny, kdy je vyloženě potřebuji," dodává Vaněk.

Témata: Filip Vaněk
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve