Nepřijde známý český herec s takovými alimenty na mizinu?

 Celebrity 
15. června 2017 03:00 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Igor Bareš se snaží dělat vše proto, aby své závazky plnil, ale už mu docházejí síly! archiv
Igor Bareš už pár měsíců žije ve strachu, aby všechny role a nabídky, které má, vydržely a dopadly. Je na nich doslova existenčně závislý. Platí totiž alimenty, které dosahují údajně až 36 000 korun.

Podle soudu jeho starší, 19letá dcera, která studuje prý "potřebuje" takové peníze. Alespoň o to stojí její matka. Má přitom další děti, které musí živit. 

„Mě to ničí, protože mám další dvě děti, na které mi už tolik peněz nezbývá,“ posteskl si herec s tím, že dcera Tonička půjde do první třídy a peníze jen létají.

Na herce je toho moc. Rozhodl se podat proti výši výživného odpor. Igor Bareš rozhodl změnit právničku a věří, že by mohl docílit snížení.

Bareš by správně neměl žít ve stresu. Trápí jej Crohnova choroba, tedy akutní onemocnění střev a na tu jsou nervy jako dělané. 

Snad se Barešovi podaří přesvědčit soud, že takové alimenty jsou nadhodnocené a nesmyslné. Zvlášť, když si slečna může přivydělávat třeba brigádami. Protože jinak může studovat až do 26 let. To by znamenalo, že ještě sedm let by ji musel platit takto vysoké peníze. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum