Igor Bareš prozradil, že je vystudovaný zootechnik. Neumí dle svých slov ale vůbec nic. Ani otevřít pračku

 Celebrity 
03. dubna 2022 12:58 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Igor Bareš přiznal, že by se rukama neuživil TV Prima
Herec Igor Bareš patří k našim nejoblíbenějším hercům a je také velmi často obsazován do filmů a seriálů. Málokdo ale o něm ví, že se původně herectví vůbec nechtěl věnovat.

Igor Bareš o sobě nedávno u Jana Krause prozradil, že má vystudovanou střední zemědělsko-technickou školu - obor chovatel. Je tedy zootechnik. Takže jak sám připouští, měl by řadu věcí umět. Ale neumí vůbec nic, jak sám přiznává.

I praní prádla je problém

Oblíbený herec má pro svou nešikovnost hned několik historek ze života. A jednu taky dal k dobru. "Žil jsem na Pankráci v jednom pronajatém bytě, který měl automatickou pračku. Byl jsem tam sám a potřeboval jsem si vyprat,“ vypráví. „Naházel jsem tam to prádlo, zapnul jsem to, pračka doprala, já jsem ji vypnul, ale nešlo mi otevřít to kolečko. Tak jsem tam vrážel nože a vidličky, páčil jsem to, a ono to nešlo. Tak jsem musel zavolat opraváře praček, který přijel, dřepnul si k té pračce, stisknul tam jeden takový knoflík, a ono to odskočilo. Ten opravář byl trochu zaražený a pak řekl takovou velmi citlivou větu: jsem v rozpacích. A já se ho ptám proč? A on: ta pračka musí být pod napětím, aby to šlo otevřít. Já že mu mockrát děkuju. A on: šestnáct set, za výjezd,“ vypráví Bareš.

Zajímavá je ale i jeho záliba v takzvané funerální turistice. Se svojí manželkou totiž rád navštěvuje hřbitovy po celé republice.

"Loni jsem dětem na Den dětí chtěl udělat radost. Jedenáctileté Toničce a sedmiletému Lojzíkovi. Tak jsem je chtěl vzít na takové místo kousek za Prahou, kde je pohřbený ostatně i pan Hapka. Ta vesnička se jmenuje Noutonice a o tom hřbitově se říká, že některé hroby nejdou vyfotografovat, že je tam slyšet šepot nebo houkání auta, které tam není. To jsem se dočetl. Ale děti řekly, že tam se mnou nepůjdou. Tak jsem přesvědčil kamaráda, který tam teda se mnou na Den dětí šel. A věřte, nebo nevěřte, opravdu jsme fotili jeden hrob a podařilo se to až na potřetí,“ prozradil Igor Bareš o svém podivném zážitku.

Zdroj: TV Prima, idnes.cz.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47