Chudák Upír Krejčí! Leží na JIPce, šlo mu o život!

 Celebrity 
12. listopadu 2016 02:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Václavu Upíru Krejčímu šlo o život! Leží na JIPce! archiv
Herec Václav Upír Krejčí (61) neprožívá zrovna šťastné chvíle. Skončil v nemocnici a rovnou na oddělení JIP. Záchranka ho tam dovezla poté, co spadl ze žebříku a začal vnitřně krvácet. Co se vlastně stalo?

Upír Krejčí hledal dokumenty, vlezl si na domácí žebřík a spadl. Utrpěl vážná poranění. Záchranka ho odvezla do nemocnice. Zlomil si obratle a s krvácením do hrudníku mířil rovnou na sál.

„Je to tak. Z budoucího čipery důchodce jsem se mohl stát důchodcem invalidním. A může za to opravdu ten důchod. Dostal jsem přípis, že mi chybí dva a půl roku nepodložených prací, takže mám smůlu. Nepamatoval jsem si, kde jsem všude dělal, ale věděl jsem, kde mám všechny svoje kalendáře, kam si od nepaměti píšu vše důležité a podstatné. Třeba kdy mě vykradli, kdy jsem měl sex a taky kde jsem pracoval. Je v nich prostě všechno,“ řekl herec a bavič. 

"Vzal jsem žebřík a vystoupal po něm k oněm kalendářům. Nedostal jsem se ovšem až k nim. Najednou žebřík podjel a já letěl dva a půl metru vzduchem a při dopadu si zarval jeden schod do zad. Měl jsem vlastně štěstí v neštěstí. Všichni lékaři mi říkali – buďte rád, že chodíte a že jste neochrnul,“ dodal Upír, kterého čekají nejméně tři týdny v nemocnici. Musel taky odvolat řadu závazků. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum