Sexy svalnatý finalista Muže roku zabil málem několik lidí!

 Celebrity 
10. listopadu 2016 03:50 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Petr Pöschl se svým vozem vlétl na zastávku MHD, kde čekali lidé! Muzroku.cz
Mikrospánek! Noční můra všech řidičů! Možná ale, kdyby méně pařil a více spal, nemusel mít na kahánku z toho, že mohl zabít hned několik lidí! Svalnatý fešák, finalista Muže roku 2016 Petr Pöschl (23) vletěl s autem na zastávku MHD!

Petr Pöschl měl obrovské štěstí, že se jeho vůz zastavil o sloup a nevletěl do lidí. Zraněných a mrtvých by bylo několik. A možná, kdyby se naučil dodržovat přepisy, nemuselo se mu to taky stát.

Když se nad ránem vracel z jedné akce, kde na štěstí nepil alkohol, usnul za volantm a probudil ho až náraz do sloupu.

Na místo přijeli hasiči i policisté. Pöschl podstoupil dechovou zkoušku, která byla na štěstí pro něj negativní. "Byl jsem v šoku z toho, co se stalo. Nejvíce jsem se ale lekl až při pohledu na vyděšené tváře lidí a uvědomil jsem si, jak blízko nim jsem boural a co se mohlo stát. Nešlo mi v tu chvíli vůbec o sebe, ale o ně," řekl Šípu Pöschl.

"Tahle nehoda mě dost vyléčila a od té doby zásadně za volant unavený nesednu. Nikdy jsem neřídil opilý, ale i únava může způsobit tragédii," dodal svalnatý finalista.

Opravdu při něm stáli všichni svatí. Nezranil se ani on, jen jeho auto půjde asi do šrotu. A možná, pokud bude mít štěstí, mine ho i obvinění z veřejného ohrožení. Stačilo málo a... hrůza jen domyslet...!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít