Tragédie moderátora z Novy: Nemůže chodit! Čekají ho týdny léčby!

 Celebrity 
10. listopadu 2016 04:50 / redakce
  1
📷
1 fotografie v galerii
Michal Jančařík je statečný bojovník a všichni věří, že to zvládne! archiv Nova
Michal Jančařík, velký sympaťák z Novy, má velikou smůlu. Po velkých zdravotních problémech s ledvinami ještě přestal chodit. Čekají ho týdny léčby a rehabilitace!

Kromě v létě prasklé ledviny mu nakonec praskla i céva u míchy a krev se dostala přímo do ní. Jančařík tím pádem vlastně ochrnul na nohy. Na štěstí nejde o stav trvalý, ale dočasný. 

"Mám silnou vůli, jsem pozitiví a bojuji. Věřím, že vše bude dobré, ale nějaký ten týden to potrvá," prozradil novácký počasový moderátor, kterého opravdu nepotkaly dobré časy.

On i jeho rodina věří, že bude co nejdříve v pořádku. Po transplantaci ledviny další rána, která mu vzala energii a síly, ale ne chuť do žiota. "Michalovi všichno držíme pěsti. Je to bezva chlap a kolega," dodala jedna z jeho kolegyň z televize, kde na Jančaříka čekají. 

Michalův otec, kdysi hodně známý moderátor, dnes především rozhlasový - Petr Jančařík se už před časem nechal slyšet, že zdravotní stav syna jsou pro něj muka, ale s manželkou a zbytkem rodiny dělají vše proto, aby byli Michalovi oporou. A všichni mu drží pěsti...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008