Legendární Upír Krejčí končí? Proboha proč?

 Celebrity 
21. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Václav Upír Krejčí končí... s čím? Budete v šoku! archiv V. U. Krejčího
Legendární komik, herec a bavič Václav Upír Krejčí končí. Tedy ne snad, že by on sám pověsil kšefty na hřebíček, ale se svou pověstnou vizáží to bude jinak. Důvodem je jeho věk. Oslavil šedesátiny a už se chce vymanit z až příliš puberťácké škatulky.

Jak přiznal deníku Šíp, své havraní vlasy a vousy si přestane podivně česat a barvit. Už z něj nebude ztřeštěný Upír, ale seriózní senior Václav Krejčí.

"Rozhodl jsem se, že po letech si přestanu barvit vlasy a fousy na černo. A nechám si barvu, která je mému věku přirozená, tedy budu bílý dědeček," prozradil herec, který si nedávno prošel obavami o své zdraví, když si nahmatal na těle něco divného, co připomínalo bulku. Naštěstí kontrolní vyšetření ukázalo, že nejde o nic vážného.

"Byl jsem moc rád. Teď měním vzhled a bude pro mě zajímavé sledovat, jak na to budou reagovat lidi, snad to bude dobré," doufá herec, kterého neznáme jinak, než jako rozverného komika, jenž kdysi začínal s Michalem Nesvatbou a Světlanou Nálepkovou jako součást Mim tria.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47