Víme, co dělá Bílá poté, co zrušila své obří koncerty! Tohle!

 Celebrity 
08. listopadu 2016 02:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Bílá je tak trochu nezmar. Je sice nemocná, ale neumí jen tak nečinně ležet! archiv
Lucie Bílá neprožívá dobré období. Tolik se těšila na své obří koncerty v O2 areně a pak přišlo zklamání. Kvůli zánětu průdušek a ztrátě hlasu je musela odvolat a přeložit na leden. Co ale dělá teď? Budete se možná divit!

Některá média píší, že Bílá naštvala 30 tisíc diváků, kteří měli na Fifty Fifty jít. Není to ale pravda, protože naprostá většina lidí stojí za zpěvačkou. "Rozumní lidé samozřejmě chápou, že i zpěvák, zpěvačka je jen člověk a může prostě onemocnět. Navíc, Lucie Bílá, která do poslední chvíle dělala vše proto, aby vystoupila, nezrušila koncerty bez náhrady, ale zve srdečně všechny fanoušky do O2 areny v náhradním termínu, tedy 8. ledna od 14 a od 20 hodin. Všechny vstupenky jsou v platnosti," uvedl PR manažer koncertů René Kekely.

Co ale dělá Bílá teď, když je zavřená ve vile v Otvovicích? Leží bezmocně, popíjí bylinkové thé s ručníkem na čele? Zřejmě čas v posteli tráví, ale ta jí nepomůže. Důležité je, aby byla v teple a v klidu. Aby nenamáhala hlasivky. "Lucka dělá další růžence a andělíčky. Jinak by si ukousala nudou. Ona neumí jen tak nečinně ležet. Takže chvíli leží, chvíli dává z korálků dohromady věci, jejichž prodeje, na koncertech chce vydělat na sanitku pro lidi s Alzheimerovou chorobou," prozradila VIPstory.cz známá Bílé. 

Slavice vyráží 22. listopadu, pokud jí to zdraví dovolí, vyráží na tou Bílé Vánoce, které začnou v žilině a skončí 18. prosince v Českých Budějovicích. Během Vánoc chce odpočívat, aby v lednu mohla na třicet tisíc lidí přivítat v hale, na kterou se tak dlouho těšila! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum