Václav Upír Krejčí řeší po lesní nehodě s alkoholem v krvi, co bude dál. Prozradil, co se opravdu stalo

 Celebrity 
18. června 2022 07:15 / René Černý
  1
📷
5 fotografií v galerii
Václav Upír Krejčí řeší složitou životní situaci a moc neví, co bude dál Se svolením Face To Face
Asi si nikdy nemyslel, že by ve svých 66 letech musel něco takového řešit a hlavně, že by jej média rozebírala pro něco jiného než jeho profesi komika, mima a herce. Před pár dny havaroval na lesní cestě do vodotoku a snad jen zázrakem vyvázl bez zranění. Teď mu ale hrozí, že přijde o řidičák a možná i o víc než jen o to.

Těsně po nehodě se Upír Krejčí nechal slyšet, že se ze zoufalství opil, sedl do auta a chtěl odjet do lesa. Že za to můžou spory v rodině. Nyní ale hodil zpátečku a začal vysvětlovat, co se vlastně stalo. Každý, kdo něco takového prožil, asi chápe, jak mu je. Co ale mnozí nechtějí chápat, je, že usedl za volant pod vlivem alkoholu, byť by to byl jen jeden panák.

"Já jsem nevypil tu lahev před tím, to bych asi ani neodjel. Já jsem si něco dal a pak jsem, když mě vytáhl soused z toho auta, si sedl kousek odtud na pařez a opil jsem se. Byl jsem zoufalý, nevěděl jsem, co dál. Já si to ale moc nepamatuju, to mi říkal ten člověk, co mě z toho havarovanýho auta vytáhl," svěřil se inStory.cz Václav Upír Krejčí.

Za vším je prý spor s manželkou, s níž je přes třicet let, a to, že si našla jiného. "Dlouho jsem mlčel, ale to už dál nešlo. Ona se ke mně chovala jako k onuci. Spojila se s panem architektem Tichým, kterému zemřela před časem manželka, a vedla vlastně dvojí život. Po mně požadovala, abych to respektoval. Ona mi řekla: 'Já se nechci rozvést, nechci se rozcházet, ale ty musíš respektovat, že to teď bude takhle'," svěřil se s tím, co poslední víc jak rok prožívá mim a herec.

Popírá řeči o tom, že by se chtěl zabít. "Já jsem v té naštvanosti a zoufalství zároveň chtěl z naší chaty, kde jsme se spolu se ženou pohádali, ujet. Prostě pryč, odjet do lesa, přečkat v autě noc. No a jak bylo mokro, tma, tak jsem tam zajel do toho vodotoku, kde se den po mně vymázli i hasiči," podotkl. 

Jejich příbuzní prý netušili, co se mezi manželi děje. Prý vždy, když Upír odjel na vystoupení nebo zájezd, okamžitě do jejich domu v Řepích přijel jeho sok a jeho žena se o něj i jeho nezletilého syna starala. 

"Já jsem byl jako nějaká onuce, Zuzana mě ponižovala. V podstatě se ke mně chovala jako k cizímu. Strašně mě to mrzí, ale to se prostě nedá. Každý chlap, který něco takového prožil nebo prožívá, ví, co asi musím řešit. My jsme s mou paní prožili hodně a já zprvu myslel, že je to jen nějaký její úlet, ale ona úplně přehodila výhybku. A nejhorší je, že proti mně štve naše dcery a říkala jim: 'Podívejte se, tatínek je alkoholik, podívejte se, co udělal.' To bylo v tom lese, když tam přijeli poté, co jsem havaroval. No a sama tedy rozhodně není abstinent...," dodal Václav Upír Krejčí.

Celá situace ho mrzí. Zatím bydlí u kamaráda a na dálku řeší, co bude dál. Nyní ho čeká možná soud kvůli jízdě v opilosti a až na rok může přijít o řidičák. Nicméně policie musí nejprve dokázat, že jel skutečně pod vlivem alkoholu a že se neopil až v lese. Navíc tvrdí, že měl pod sedačkou peněženku s 35 tisíci korunami, které ale zmizely.

"Nevím, kde jsou, možná je někdo vzal, ale čert to vem. Teď řeším horší věci. Moje žena mě vyhazuje z domu, který jsme koupili, budovali, já tam platil skoro všechno, včetně naší chaty. Co mám teď dělat? Jsem zoufalý. Já jen doufám, že se to nějak urovná, že si třeba promluvíme a že ona pochopí, že udělala chybu," dodal zoufalý Upír Krejčí.

Autorský článek

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve