Gott se na svou výstavu vydal, i když je stále nemocný!

 Celebrity 
08. června 2017 04:01 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Karel Gott na výstavu Gott My Life přes svůj zdravotní stav dorazil! Facebook
Karel Gott si prostě tuhle chvíli nemohl nechat ujít! Ve středu večer se sice se zpožděním, ale přeci, vydal na výstavu Gott My Life, která mapuje jeho život. Mozí si mysleli, že zpěvák nedorazí, protože se stále ještě léčí!

Gotta trápí zánět horních cest dýchacích, nicméně se rozhodl přijít výstavu zahájit! Veliká loď na náplavce bude pro návštěvníky otevřena denně. Základní vstupné je přes týden 290 korun, o víkendech a svátcích 350 korun.

A právě kvůli tomu Mistr přišel. Výstavu mu uspořádal podnikatel Richard Fuxa, kterého realizace přišla na skutečně obrovské peníze. 

Mnohé překvapilo, že zpěvák nepřišel, ale připlul. I s manželkou Ivanou malou motorovou loďkou. „Má sice hodinu zpoždění, ale přijel. Nevím, co se u Karla děje, protože nikdy pozdě nechodil...," hodnotil Mistrovo zpoždění jeden z pozvaných hostí. 

Jitka Zelenová, Michal David, Eva Pilarová, Marcela Holanová, Miroslav Donutil, Karel Šíp a další se přišli na výstavu podívat a zároveň prohodit alespoň pár slov se zpěvákem. 

„Výstava je mnohovrstevná. Vypráví příběh Karla Gotta a zároveň sleduje historii československé pop music. A to ještě očima jeho dlouholeté fanynky, která darovala Národnímu muzeu svou celoživotní sbírku. Čítá bezmála 10 000 položek, jejíž významnou část na výstavu muzeum zapůjčilo," řekl Peter Balog, kurátor výstavy a pracovník Českého muzea hudby NM.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod