Absolonová prozradila svoji dietu. Zkusíte hubnout jako ona?

 Celebrity 
17. srpna 2016 19:19 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Monika přibrala během těhotenství 33 kilo Archiv
Zpěvačka Monika Absolonová se s vervou pustila do shazováním těhotenských kil. Během těhotenství přibrala 33 kilogramů, ještě jí zbývá dvanáct, aby byla na své ideální váze. Motivací je jednak návrat na divadelní prkna, 23. září začne opět vystupovat v titulní roli muzikálu Evita, ale už 27. srpna ji čeká první přímý televizní přenos na Primě. Ve vinohradském divadle bude zpívat pro nadaci Venduly Svobodové na koncertu Dobrák od kosti, jehož výtěžek je určen na dárcovství kostní dřeně.

„Ještě ani nevím, co si obléknu. Jsem ve fázi hubnutí, takže jsme se se stylistou Filipem Vaňkem domluvili, že počkáme na poslední chvíli,“ svěřila. S radikálním hubnutím začala Monika poté, co přestala kojit syna Tadeáše. „Začala jsem zase chodit na hot jógu na Flóru, pravidelně běhám, už jsem uběhla pět kilometrů, a už čtrnáct dní držím dietu, kterou mi doporučila kamarádka Táňa Kovaříková, které se povedlo úžasně zhubnout. Nejím pšenici, nic z kravského mléka, žádné tuky,“ vypočítala. „Zatím mám dole tři kila, tak to snad půjde dál stejně dobře,“ dodala.

Partner jí prý kila navíc nevyčítal. „Když jsem s Tadeášem, který by mi stál i za čtyřicet kilo navíc, tak si připadám v pohodě, Ale když jsem sama, tak to je, jako bych byla uvězněná v cizím těle. Dřív jsem řešila každý špíček, teď bych se musela oběsit. Svoji roli zahrálo i to, že jsem přestala kouřit, ke čtyřicítce se zpomaluje i metabolismus. V tom, že jsem tolik přibrala, hrálo roli víc faktorů...“ míní zpěvačka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít