Absolonová to jako matka pořádně schytala! Tohle neměla dělat!

 Celebrity 
10. února 2017 04:51 / Marek Pokorný
  2
📷
1 fotografie v galerii
Monika Absolonová to jako máma, která už nekojí, pořádně schytala! Facebook
Monika Absolonová to jako matka pořádně schytala! Když se na sociální síti pochlubila s tím, že natočila reklamu na mléko pro děti, netušila, že to spustí takovou vlnu kritiky. A přitom to zpěvačka myslela dobře!

„Poprvé v životě jsem kývla na nabídku nazpívat a namluvit reklamu pro TV. Přijde mi totiž krásná, a navíc je na kojeneckou výživu... A mě vždycky reklamy s dětmi dojímaly, takže jsem ráda její součástí," uvedla Monika Absolonová na svůj facebookový profil s tím, že doufá, že se lidem propagace umělé výživy od značky Nestlé bude líbit.

Hodně si ale máma malého Tadeáše naběhla. „Každá reklama na náhrady mateřského mléka je škodlivá. Vytváří falešný dojem, že krmit umělým mlékem je standard," napsala jedna z diskutujících odbornic. 

Podle ní se v podobných reklamách sice často objevuje drobným písmem psaná větička ve smyslu "kojení je to nejlepší pro vaše dítě", ale reklama nakonec v celku vyznívá jako "naše mléko je stejně tak dobré, ne-li ještě lepší". A to je podle kritiků Absolonévé špatně. 

Monika se ale kritice začala brátnit!  „To, že je mateřské mléko nejlepší, nikdo nezpochybňuje. Kojila jsem Tadeáše do sedmého měsíce, pak už mléko ode mě nechtěl," odpověděla zpěvačka s tím, že po ukončení kojení je podle ní umělé mléko nejlepší volbou, stejně jako tehdy, když se kojení z nějakého důvodu nedaří.

„Po ukončení kojení není potřeba umělé mléko, to je naprostý nesmysl. Pokud dítě není schopno uživit se na normálním jídle, tak neukončuji kojení. Pokud dítě odmítá prso, tak je potřeba řešit příčinu tohoto bojkotu, dudlík, láhev...," napsala další kritička Absolonové.

Přitom si matky, které zpěvačku tak kritizují asi neuvědomují, že je celá řada žen, které o mléko přijdou a kojit nemohou. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve