Gott dělá reklamu své rodině z Plzeňska! Se zájemci se dveře netrhnou!

 Celebrity 
22. července 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott má rád kvalitní a dobrou stravu! A právě k tomu má skvělého dodavatele z rodiny! Facebook
Karel Gott byl vždy zdatný obchodník a věděl, jak co dobře "prodat". Své jméno, desky, projekty. Teď ale udělal asi nechtíc reklamu své rodině z Plzeňska. A aniž to přímo chtěl, už se u nich telefony a dveře netrhnou.

Zpěvák, který před pár měsíci porazil rakovinu mízních uzlin, je rodilý Plzeňák, takže k tomuto kraji má vztah. V obci Radnice na Plzeňsku má příbuzné, a ti mají farmu. Právě odtud odebírá Gott kvalitní, české potraviny.

"Mám rád dobré a kvalitní jídlo a potraviny," říkal vždy Karel Gott a zůstal tomu věrný, jak snad málo čemu!

Teď se ukazuje, že to tak je! „Ve vesnici Radnice má Karel vzdálenou rodinu a ta mu takhle pomáhá. On jim samozřejmě nezůstává nic dlužen, ale jim jde opravdu především o to, aby se Karel uzdravil. Mají se vzájemně hodně rádi,“ uvedl zdroj z okolí rodiny pro týdeník Sedmička.

Zpěvák sice nikdy o rodině z Radnice nemluvil, ale svoji lásku ke své rodné Plzni netají. „Zřejmě je chtěl ochránit před nechtěnou popularitou,“ dodal zdroj.

Gott dobře ví, že zdravá a kvalitní strava je půl zdraví. Zatímco před zdravotními potížemi prý jedl na popud své ženy takzvanou Raw food stavu, která je pro lidi, jenž na to nejsou zvyklí, až velmi nebezpečná, teď jí věci z kvalitního mléka, masa a taky vajec.

A díky tomu, že Gott prozradil, že jeho příbuzní mají farmu. A že se to už před čase rozkřiklo, majitelům se zájemci jenom hrnou...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008