Ondřej a Táňa BrzoGregorovi jsou ale pokrytci! To se jen tak nevidí!

 Celebrity 
20. července 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Táňa a Ondřej vůbec nechtějí, aby se vědělo cokoli z jejich soukromí...! Facebook
Když někdo nebude chtít, aby se o něj média zajímala, případně přesně věděla, co dělá, jak se má, kde a s kým tráví čas, dovolené a bude si chtít chránit soukromí, nebude vystavovat fotky na sociálních sítích. Ale u novomanželů Ondřeje Gregora Brzobohatého a Táni Gregor Kuchařové je tomu jinak.

Ovšem zatímco před pár dny se "rozčilovali", jak jim mnohá média narušují soukromí, jak je sledují, a co vše musejí vytrpět. A že nechtějí, aby byli prezentováni ze svého soukromí, ale ze své profese, teď doslova tapetují sociální sítě svými snímky.

Tak trochu pokrytci. Ale jak Ondřej, tak i Táňa dobře vědí, že o kom se nepíše, jako by nebyl. A kdyby už BrzoGregor, ale Gregor Kuchařová byla vždy tou, která si libovala v zájmu médií a přeci to na "stará" kolega holka z modelingového světa a předsedkyně charitativního projektu nebude měnit...

Pořídili si fotky na líbánkách a šup, fotky hned plesknout na sociální síť. Samozřejmě s dojmem, že si toho asi "nikdo nevšimne".

Než odletěli na Pevnost Boyard, kde mají jako 48 dalších celebrit soutěžit, odletěli do Benátek užít si posvatební veselí. A i tam fotili a po večerech, nebo možná on-line strkali fotky ven.

Táňa na svůj profil napsala pouhé: „All you need is love“. Zdá se, že pohádka o velké lásce, šťastném manželství, odhodlanosti být jiní, než 80 procent ostatních celebrit, pokračuje. Otázka, jak dlouho jim to vydrží...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008