Koloušek Gregorové křičel na dítě, které šikanovalo jeho dceru! Škola ale šikanu zřejmě neřešila!

 Celebrity 
17. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ondřej Koptík je podobně horké povahy jako jeho milá, o 32 let starší partnerka Hana Gregorová! Profimedia
Chování milence Hany Gregorové, Ondřeje Koptíka je prý neomluvitelné. Měl vlítnout do školy, kam chodí jeho dcera a třást nad hlavou s malým chlapcem, který měl dívku šikanovat. Vše bylo ale možná jinak! Škola zřejmě šikanu tajila.

Potom by reakce Ondřeje Koptíka byla pochopitelná, byť to měl asi řešit jinak. Nicméně ředitelka školy se vymlouvá, že o šikaně dcery Koptíka a dalších dětí nic nevěděla. A pokud tomu tak bylo, měla o tom informovat učitelka. Chlapce ale přesto přemístili do jiné třídy. Prý proto, že ho Koptík "napadl". Nakonec však uvedla, že ho jen "připopozvedl".

Koptík však pro Blesk uvedl, že nikoho fyzicky nenapadl. Jen na chlapce zakřičel. Měl prý šikanovat, bít do břicha a tahat za vlasy jeho dceru a tu on bude vždy bránit.

„Má dcera byla v první třídě a byl tam žák, syn policisty. Od dcery, která najednou chodila domů zamlklá, jsme se dozvěděli, že ji ten kluk šikanuje. Škola to neřešila, tak jsem tam vlítnul a po slovní potyčce kluka přeřadili. Byla do toho zatažená i sociálka a vedení školy, které to chtělo zamést pod koberec," řekl Gregorové partner.

Podle všeho šel Koptík do školy udělat pořádek, který měla zajistit škola. Ředitelka nyní tvrdí, že o šikaně nevěděla. Koptík, že někteří rodiče mu sice vynadali, že křičel na malé dítě, ale jiní byli rádi, že se šikaně dál zabránilo.

Ondřej Koptík je, zdá se, prudší povahy. To by ale Haně Gregorové vadit nemělo. Ani ona nemá s ostřejšími reakcemi jako správná Slovenka s maďarskými kořeny problém.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47