Gotta si rodina Ivany omotala kolem prstu. Proč přepisuje majetek na ně?

 Celebrity 
20. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott byl vždycky grant, který si své ženy uměl zabezpečit. Momentálně je to ale vše trochu asi jinak... Facebook
Karel Gott vždy tvrdil, že všechny své potomky má stejně rád. Zvláštní! Proč tedy svůj zásadní majetek přepsal hlavně na svou ženu Ivanu a nyní i na její matku Blanku Krejčí milionový pozemek na Děčínsku. Proč to dělá?

Co se to děje kolem Karla Gotta, který se nedávno vyléčil z rakoviny mízních uzlin. Právě jeho dvě starší dcery Dominika a Lucie mu byly nablízku. Modlily se za něj a sháněli i pomoct. Chtěly udělat vše, aby se jejich táta uzdravil.

"Když se pak přepisoval majetek, což si Ivana vymínila, už byl připravený notář, smlouva a vše muselo jít Ivaně. Holky dostaly jen nějaké "drobné" na byt a podobně. Ale jinak vše je na manželku, potažmo na mladší dcery. Ty starší dostaly už svůj díl a musely podepsat, že se všeho zříkají," tvrdí zdroj z blízkého okolí Gotta.

Když Slavík koupi skoro osmi tisícový pozemek v Doubici v Českém Švýcarsku, byl hned převeden na jeho tchyni. Právě zde chce Gottová stavět luxusní chalupu. Právě sem jezdí do přírody a na koně. "Má tu nějaké známé. Gott určitě nic stavět nebude. To vše řídí Ivana," říká jedna z obyvatele obce.

Ještě letos by se prý mělo se stavbou začít. Pokud se nic nezmění, majitele parcely zůstane matka Ivany Gottové. Ale proč to všechno? Proč nenapsal pozemek na manželku? Čeho se bojí?

"Je pod velkým tlakem. Proto taky prosil dvě starší dcery, hlavně Lucii, aby, když byl ve špitále, nedávala do médií žádní vyjádření, že by se Ivanka zlobila. Tím je řečeno vše," říká dlouholetý Gottův kamarád.

Podle mnohých lidí z okolí Zlatého slavíka si jeho žena a její matka Mistra omotaly kolem prstu a on teď, jen aby měl klid, dělá, co jim "na očích vidí"...

Gottův majetek včetně nemovitých i movitých věcí, akcií, úspor, šperků a autorských práv, lze odhadnout možná až na miliardu korun.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve