Záhada rozluštěna! Víme, proč Soňa Norisová nemůže točit pokračování V.I.P vraždy?

 Celebrity 
05. června 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Soňa Norisová si na natáčení další série V.I.P vražd musí ještě počkat! archiv Prima FTV
Televize Prima zaznamenala poměrně slušný úspěch se seriálem V.I.P vraždy, který skončil před pár týdny. Zde hrála hlavní roli spisovatelky Klaudie Wolfové, která spolupracuje s mladým kapitánem Beranem a pomáhá odhalovat závažné zločiny, herečka Soňa Norisová. Jak VIPstory.cz odhalilo, má se točit pokračování, ale ne teď! Proč?

Důvod, proč nemůže Soňa Norisová momentálně točit pokračování napínavých příběhů, leč se na Primě rozhodli, že seriál bude mít další sérii, je jednoduchý! Zkrátka nemůže, protože má jiné natáčení.

"Soňa teď točí u konkurence další megaúspěšný seriál Policie Modrava a prostě nejde to. Takže až dotočí na podzim tohle, můžou se začít připravovat V.I.P vraždy, které se budou točit od jara příštího roku. Je to docela unikát, protože asi nejsou jiné dva seriály tak totožné, a ani herečka v Česku, ke všemu Slovenka, kde by se toto objevilo," řekl VIPstory.cz zdroj z Primy.

Jelikož se ale Norisová tolik líbí, je sexy a je u diváků oblíbená, jedna i druhá televize jí to umožní. Policie Modrava se začala točit začátkem týdne a natáčení na Šumavě bude pokračovat do září. Tento seriál poběží na Nově až příští rok. Díky natáčení obou seriálů z kriminálního prostředí si Norisová přijde na hezkých pár milionů korun!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47