Manželka slavného herce je obětí domácího násilí. Zasahovala i policie!

 Celebrity 
28. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Je Johny Depp takový násilník, za jakého jej manželka označila?  archiv
Když někdo uhodí ženu, je to věc, která se nedá omluvit. Podobně to zřejmě teď cítí manželka slavného herce Johnyho Deppa. Právě tohoto, kdysi sexy fešáka obvinila z domácího násilí. Na internet dokonce vyvěsila fotku s monoklem u oka. Dokonce požádala soud, aby mu přikázal, že se k ní nesmí přibližovat. Chová se tak brutálně herec ke své ženě za střízliva?

Podle některých informací má mít Depp údajně problémy s alkoholem a drogami. Už to, jak poslední měsíce vypadá svědčí o tom, že není ve formě, není zdráv a i jeho reakce jsou čím dál podivnější. Pokud teď skutečně bije svou manželku Amber Heardovou, je to vrchol.

Amber dokonce prozradila, že požádala o rozvod. Ve hře jsou stamiliony dolarů, tedy miliardy korun.

Třicetiletá Heardová se podle serveru TMZ objevila u soudu v Los Angeles se svou právničkou a s sebou měla snímky podlitin, které jí podle ní způsobil Depp během jejich manželství. Na jedné fotografii má Heardová pohmožděninu kolem oka, která prý vznikla tak, že po ní dvaapadesátiletý herec minulou sobotu mrštil svůj telefon.

V jejich luxusním bytě musela dokonce zasahovat policie. Johny Depp však odešel ještě před jejím příjezdem.

Amber Heardová uvedla i to, že jí manžel nabízel za mlčení peníze, ale ona místo toho požádala o rozvod. Tvrdila rovněž, že má natočené, jak ji Depp bije. Je evidentní, že tady se schyluje k hodně zajímavému mediálnímu boji.

S Amber se Depp seznámil po rozchodu s francouzskou zpěvačkou a herečkou Vanessou Paradisovou. S tou žil 14 let. Zda se stejně choval i k ní, není jasné. Vyloučit se to ale nedá,.

Johny s Amber sice spolu žijí nějakou dobu, ale manželé jsou od loňského února. Prý se Johny změnil právě hlavně od svatby. Je nervní, agresivní, výbušný. Co se to s ním děje nikdo nechápe!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít