Tak to je gól! Dáša Havlová poslala dopis známému zpěvákovi-rebelovi! Neuvěříte!

 Celebrity 
24. května 2016 04:53 / redakce
  2
📷
4 fotografie v galerii
Komuže to Dagmar Havlová poslala děkovný dopis?  Facebook,archiv
Že bývalá první dáma Dagmar Havlová rozesílá jako prezidentka nadace stovky dopisů ročně jako poděkování, není nic výjimečného. Ale že sedne a napíše dopis známému zpěvákovi a věčnému rebelovi, to už tak standardní není. Osobní psaní od herečky a bývalé ženy prezidenta našel ve schránce Sámer Issa! Že by nějaký záslužný čin?

Podle Havlové bezesporu. Bývalá první dáma chtěla Sámerovi poděkovat za jeho počin, kterým jí velmi potěšil, a proto se rozhodla mu poslat psaní.

„Tohle je opravdu asi ten nejkrásnější dopis, co jsem kdy dostal,“ napsal Issa na svůj profil na sociální síti a doplnil třemi srdíčky!

Sámer totiž jako porotce soutěže Nejkrásnější kniha roku 2015 udělil cenu knize Antikódy, kterou napsal její manžel Václav Havel, který by se letos dožil 80. narozenin.

„Vážený pane Isso, milý Sámere,“ zní oslovení dopisu. Milý Sámere dospala Havlová propiskou, neboť původní text psala nespíš její asistentka.

„Velmi mne Vaše rozhodnutí potěšilo, jelikož je pro mne signálem, že tvorba, myšlenky a snad i životní postoje Václava Havla stále oslovují mladé generace. Nejvíc mne těší, že jste při své volbě zohlednil též mou roli jako opatrovnice odkazu mého manžela. Je povzbuzující vědět, že mezi mnohými porotci letošního ročníku soutěže právě vy oceňujete dílo Václava Havla,“ zná v dopise pro Sámera.

Havlová nezapomněla poznamenat, že poslouchá Sámerovo CD, které je podle ní nabíjející…

Issa je samozřejmě osobním dopisem od Havlové velmi potěšen a psaní si možná dal i pod polštář, aby se mu dobře usínalo. Dnes odlétá s partou dalších celebrit na týdenní promo poznávací cestu do Tunisu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve