Ivaně Gottové se to povedlo! Donutí Karla odejít z Bertramky?

 Celebrity 
25. května 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott domov na Bertramce miluje, jeho žena už méně...! archiv
To, že Ivana Gottová nemá ráda milované místo svého manžela, zpěváka Karla Gotta, kterým je vila na Bertramce, není v českém šoubyznysu žádné tajemství. Teď se jí zřejmě alespoň částečně podaří Mistra z této lokality dostat. Má si totiž v Doubicích v severních Čechách chystat haciendu, kde má s rodinou pobývat o dovolených nebo svátcích.

Karel Gott svou vilu s úžasným výhledem na Prahu na Bertramce miluje, ale jeho žena už tak nadšená není.

"Ivana to tam prostě ráda nemá a nikdy neměla. Dům se jí nezdá šťastně řešený a říká stále, že je vlastně malý. Prostě jí to nepřirostlo k srdci a roky mluví o tom, že by se měli odstěhovat, což ale Karel nechce připustit. Teď je stejně veškerý majetek její. Ovšem jednou, až Karel nebude, ona se tam dlouho zdržovat nebude," prozradil VIPstory.cz známý Karla Gotta.

Asi i proto se Ivana rozhodla, že chce alespoň částečně uniknout z této reality do jiné. Že chce být víc v přírodě s dětmi, což ostatně prospěje i zpěvákovi, který se léčí po rakovině mízních uzlin, a také po operaci břicha.

Se stavbou luxusní chalupy chtějí Gottovi začít ještě letos, avšak dokončit ho nejspíš stihnou až příští rok. Pozemek už mají. Teď se čeká na potřebná povolení.Na místě stojí starý objekt, který se zdemoluje a postaví nový, moderně zařízený a vybavený.

Místní občané jsou samozřejmě nadšení, že jde česká ikona bude pobývat. Řídit celou stavbu bude samozřejmě jeho manželka, která je podle mnohých i doma doslova generálem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít