Macháček s kapelou MIG 21 se vloupali do hospody, trest je ale mine!

 Celebrity 
25. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vloupali se do restaurace, opili se jako Dáni, přesto členové MIG 21 trestáni nebudou! Archiv MIG 21
Jiří Macháček, lídr skupiny MIG 21 bručet nepůjde, stejně jako jeho kumpáni z kapely. Přestože se koncem dubna v Havířově vloupali do jedné restaurace, kde poničili zařízení a doslova se ožrali jako dobytek, trest je mine. Státní zástupkyně totiž zastavila jejích stíhání!

Macháček s kumpány se sice dopustili trestného činu vloupání a poškozování cizí věci, za což jim hrozily až tři roky vězení, ale trestu uniknou. Asi proto, že mají známé ksichty. Jinak si to těžko někdo umí vysvětlit.

Když se totiž po vloupačce do hospodu nalili, skončili na záchytce. Po vystřízlivění byli policií obviněni kvůli tomu, že se nezákonně dostali tam, kde neměli co dělat. Jen proto, že chtěli slavit kamarádovi narozeniny a bylo už zavřeno.

Soud je ale nečeká. Škodu majiteli totiž uhradili, omluvili se a to bylo pro státní zástupkyni, která měla případ na starosti rozhodující. Navíc rozhodla o zastavení procesu v rámci přípravného řízení.

Sám Macháček se nechce k průšvihu, který by slušel možná nějakému puberťákovi, ale ne starému kmetovi, vyjadřovat. Snad proto, že se stydí, nebo aby nemusel hledat slova omluvy? Nebýt vstřícné státní zástupkyně a hospodského, který to vše "smazal", měli pánové veliký problém! .
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47