Hodně smutná Dara Rolins: Je to ku*evsky kruté!

 Celebrity 
27. května 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dara Rolins je velmi smutná. Ztratila otce a ani rozloučit se s ním nemohla! Instagram
Zpěvačku Daru Rolins stíhá jedna smutná událost za druhou! Nejprve jí náhle zemřel její otec Dušan na mrtvici, teď se s ním ani nemohla rozloučit. Pohřeb totiž nestihla. Na vině byla nehoda na dálnici. Možná, kdyby nespoléhala na to, že bude volná cesta a jela o dost dříve, problém by nebyl.

Asi sedm desítek smutečních hostí, Dařina maminka Zuzana, sestra Jana čekali na to, až zpěvačka dorazí. Jenomže bohužel. Nestalo se!

"Bohužel to nestihla. Dostala se do situace, když před ní bourala auta a silnice byla několik hodin uzavřená," řekla známá Rolins.

"Niektoré situácie v živote sú kurevsky kruté. Nestihla som pohreb svojho otca, 3 hodiny v zácpe, 200 metrov od dvoch vyburaných kamionov, pol hodiny pred Bratislavou. Je mi hrozne...," napsala doslova na svůj instagram Dara a přidala fotku bouračky z dálnice.

Někteří diskutující ji psali, že je jim to líto, ale že to takhle mělo být a lepší, než být součástí nehody. To je sice pravda, ale rozloučení s nejmilejším člověkem bylo pro zpěvačku velmi důležité.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve