Basiková kašle na ceny! Neuvěříte, co udělala se Slavíky nebo Cenou Anděl!

 Celebrity 
26. května 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bára Basiková sice říká, jak svou profesi miluje, ale na ceny prostě kašle! archiv
Ocenění jako stříbrný nebo bronzový Slavík, Cena Anděl, Bratislavská lyra, Děčínské kotvy nebo Žebříky pro Báru Basikovou nic neznamenají. Zpěvačka si prostě myslí, že jsou to jen cetky, a proto je naházela do popelnice. Co na tom, že o některých rozhodli i diváci a někteří její kolegové by za ně dali bůhví co.

"Mně se to nevešlo do bytu a jak jsem se před čtyřmi lety stěhovala do menšího, tak jsem to prostě dala do popelnic v Karlíně před barák. Normálně v krabicích tak, jak to všechno bylo: bratislavský lyry, děčínský kotvy, žebříky a já nevím co všechno," řekla zcela otevřeně v barandovském pořadu To byl váš rok Bára Basiková. Šokovaný Michal David, který pořad moderuje neměl vůbec slov.

Je možné, že pro Basikovou tyhle ceny znamenaly jen lapače prachu, a proto se jich zbavila. Nenapadlo jí nabídnout je třeba sběratelům, muzeu nebo nějakému divadlu? Patrně ne.

„Ceny se jí nevešly do bytu, ale Bára má chalupu. Je vidět, že pro ní ocenění nemají žádnou váhu. Karel Gott nebo Lucie Bílá mají cen mnohonásobně víc a váží si jich, ale Bára je prostě jiná. Ve všem,“ konstatovala jedna z jejích kolegyň z branže.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47