Matušková a její nová láska! Bude veselka?

 Celebrity 
26. května 2016 16:15 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Olga Matušková už není sama! Má přítele!  Profimedia
Olina Matušková už není sama! V pondělí uplyne sedm let od úmrtí jejího milovaného Waldemara. I když na něj samozřejmě nikdy nezapomene, sama není. Společnost jí dělá dlouholetý rodinný přítel Jiří Planner. Co na tom, že Matuškové je 67 a jemu 82. Láska přeci může vést v každém věku.

Sama vdova po legendárním Waldovi sice veřejně zatím odmítá to, že by šlo o hluboký vztah, ale mezi přáteli o něm mluví.

"Samozřejmě, že jsou partneři. Nebydlí spolu, ale navštěvují se, jezdí na dovolenou, teď byli na Tahiti a tráví spolu i Vánoce. Je to mez nimi moc hezké," prozradila kamarádka Matuškové, která je teď na pár týdnů v Čechách.

Jiří Planner je bývalým provozním ředitelem Divadla Semafor. V šedesátých letech emigroval a dlouhá léta žij v USA. Dnes cestuje mezi Spojenými státy a Českou republikou.

Matušková sice říká, že jde spíš o hezké přátelství, ve skutečnosti je to ale láska. Svatbu později nevylučuje, ovšem teď o ní prý vůbec nepřemýšlí.

Olga Matušková je žena, která je celý život zvyklá pracovat, starat se o projekty a v USA funguje i jako realitní makléřka. A potřebuje i oporu, zázemí. To vše jí Planner nabízí. I když samozřejmě Olina není sama, je s ní syn Waldemar Matuška mladší.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47