Hvězda Ordinace obětí psychopatických diváků. Tohle vám hlava nebere!

 Celebrity 
23. května 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Braňo Holíček prožívá kvůli negativní postavě v Ordinaci malé soukromé peklo! archiv Nova
Herci, kteří hrají v seriálech jsou často spojováni mnohými diváky s realitou, tedy jejich role, především, pokud jsou negativní. Své o tom ví jedna z hvězd nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě Braňo Holiček. Poté, co proběhly díly, v nichž zemřela jeho seriálová partnerka Kamila Kikinčuková, alias sestřička Stela, zažívá mladý herec, tedy doktor Zajíc doslova peklo!

Postava zdravotní sestřičky zemřela po drsné hádce s ním, když rozrušená havarovala a obrátila auto na střechu. Vina podle scénáře je právě na manželovi Stely, doktoru Zajícovi, protože ona odhalila podvod, který on přichystal na jejího bratra, ředitele nemocnice Reného (Danilea Bambase)

„Tomáš Zajíc za to nemohl přímo, ale už předtím dělal strašná svinstva, takže tímhle to vyvrcholilo. Záporné postavy jsou u diváků oblíbené, ale u Zajíce asi byly překročeny všechny meze, co jsou diváci ochotni tolerovat. Zrovna včera mi přišla zpráva, že na každou svini se vaří voda. Když jde o mě, tak to nějak přejdu, patří to k práci, ale nejdrsnější to bylo, když začaly útoky na mou skutečnou rodinu,“ říká naštvaně Holíček a nechápe, jak někdo může tak silně prožívat smyšlený příběh v seriálu a slučovat ho se životem.

Někteří diváci a fanouškové seriálu jsou asi opravdu psychopati, protože tolik nenávistných zpráv, mailů či vzkazů na sociální síti, kterých mu přišlo, nečekal. Lidé mu dokonce psali, že by měl jít do plynu a jeho děti taky. Různě ho napadají a urážejí. Přitom si neuvědomují, že za to, co se děje na obrazovce, nemůže herec, ale scénáristé.

Braňo Holíček se snaží současné období nenávisti překonat, ale nejspíš pochopil, že si tím prošli asi všichni herci, kteří si kdy zahráli role zmetků a padouchů!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve