Rytmus sedm měsíců po rozchodu s Darou požádal svou novou lásku Jasminu o ruku!

 Celebrity 
05. listopadu 2018 14:09 / Ema Maxová
  1
📷
1 fotografie v galerii
Jasmina a Rytmus se zasnoubili Instagram
Po půl roce randění požádal raper Rytmus (41) svou přítelkyni Jasminu Alagič (29) o ruku. Fanouškům na sociálních sítích oznámil, že moderátorka přijala jeho žádost a stane se ženou jeho života.

Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský se zasnoubili! Raper svou lásku požádal o ruku v Bosně na jejím oblíbeném místě. Pro romantickou chvilku si vybral kašnu na náměstí v bosenském městě Tuzla. S fotkou zásnubního prstenu se pochlubil na sociálních sítích. 
 
„Staneš se ženou mého života? Řekla ANO. Stalo se tak, v Bosně/Tuzle, kolem půlnoci na jejím oblíbeném místě. Do poslední sekundy netušila, že jsem ten prsten od čtvrtka nosil u sebe. Bylo to krásné, emoční a tak přirozené. Na tento moment jsem čekal celý život a řeknu vám, že pokleknout před ženou svého života a požádat ji o ruku, je nepopsatelně nejkrásnější pocit, jaký jsem zažil,“ napsal Rytmus na sociálních sítích. 

Rytmus svou lásku k Jasmině hrdě a hlavně hodně hlasitě vyjadřoval na sociálních sítích hned od začátku jejich vztahu, až tím mnohokrát popíchl svou bývalou přítelkyni Daru Rolins. Ta byla pochopitelně překvapená, jak ji dokázal rychle ze svého života odstřihnout. Mimochodem ji za sedm let jejich vztahu o ruku nepožádal. 

Mladá Jasmina si lásku užívá plnými doušky. „Jsem nejšťastnější na světě a jsem vděčná za tento krásný život. Vůbec jsem to nečekala a bylo to velmi romantické," prozradila pro markiza.sk slovenská moderátorka.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve