Herečka Jaroslava Obermaierová slaví narozeniny. Na muže štěstí nikdy neměla, dabovala i lechtivé filmy pro dospělé

 Celebrity 
10. dubna 2021 17:51 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jaroslava Obermaierová slaví 75. narozeniny Face To Face
Vilma Nyklová z nekonečného seriálu Ulice, respektive její představitelka Jaroslava Obermaierová, slaví 75. narozeniny. Prožije je v klidu se synem a nejbližšími přáteli. Herečka, která má na svém kontě desítky filmových, seriálových, ale i dabingových rolí, se hlavně těšila na jaro.

Pokud Obermaierová netočí Ulici nebo nehraje v Divadle Broadway, tráví čas na své chalupě u Zruče nad Sázavou. Tam je spokojená a šťastná.

"V Praze jen přespávám, a to jen když musím. Když nutně nemusím, nejsem tam. Jedu třeba i v noci na chalupu. Jsem tu nejspokojenější. Jsem ráda, že jsem v přírodě. Tolik jsem se těšila na jaro, tedy víc než na ty narozeniny, které mi připomínají, že jsem zase o rok starší," svěřila se inStory.cz Jaroslava Obermaierová.

Věk sice bere jako číslovku, ale jak dodává, každý rok je zkrátka znát. Nudit se naštěstí neumí. "Já pořád něco dělám. Nevydržím dlouho sedět nebo ležet. Naležela jsem se za poslední roky dost, kdy jsem si prošla zdravotními komplikacemi, a to včetně covidu. Ten byl u mě naštěstí mírný. Doufám, že jsem si to vybrala, a teď už bude chvíli klid," říká oslavenkyně.

Na chalupě žije se synem Jarouškem, kocourem a psím společníkem Vašíkem. Toho si pořídila poté, co jí loni odešla fenka Paris. "Neumím být bez psa. Je to takové prázdno. Tohle je kapesní pejsek, jako byla Pariska, takže se mnou jezdí, a bude jezdit i dál. Jen člověk musí dávat bacha, aby ho nezašlápl," usmívá se Obermaierová.

V létě ji čeká část pracovních povinností, ale jinak věří, že bude v klidu, bude se chodit koupat, na houby, které miluje, navíc je pověstnou mykoložkou. "Vždycky mi zavolají kolegové a kamarádi, že jsou v lese, a že našli nějakou houbu, a co já na to. Tak mi to popisují. Tak jim říkám, jestli to sbírat nebo ne. Štvou mě ti, co sbírají jen ty hříbky. Vždyť ty nejchutnější houby jsou právě ty, které třeba nejsou tak krásné. Ale chápu je, protože to neznají, tak se třeba bojí," svěřila se Obermaierová.

Před časem byla herečka také hostem René Kekelyho v talk show Face To Face. Sami se podívejte, s čím se svěřila, včetně vzpomínek na natáčení seriálu Ulice, zavzpomínala i na zesnulou kolegyni a kamarádku Hanu Maciuchovou, dobu po revoluci, kdy nebyla práce a dabovala porno, nebo co prozradila právě o houbách. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve