ZEMŘELA Jaruš Hanušová ze Sluncí sen a Možná přijde i kouzelník!

 Celebrity 
22. února 2016 15:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jaroslava Hanušová zemřela ve věku 66. let! archiv Nova
Zdeněk Troška, Jiří Lábus či Oldřich Kaiser pláčou! Dnes dopoledne na vždy odešla herečka a komička Jaroslava Hanušová. Podlehla dlouhodobým problémům spojeným s amputacemi nohou. Zprávu přinesl Blesk.cz, kterému úmrtí maminky potvrdila dcera Hanušové Klára.

Herečka a první manželka režiséra Jaroslava Hanuše, kterou si diváci zamilovali jak v roli sestry učitelky Hubičkové (Jiřina Jirásková) v Troškových Sluncích, senech, tak i z pořadu Možná přijde i kouzelník, zemřela dopoledne ve Vinohradské nemocnici.

Naposledy se na veřejnosti objevila před pár týdny na pohřbu komunistického europoslance Miloslava Ransdorfa v doprovodu příbuzných.

"Maminka zkolabovala v sobotu a byla hospitalizována ve Vinohradské nemocnici. Dnes dopoledne podlehla selhání organismu," potvrdila Blesku Klára Hanušová.

Od doby, kdy Hanušové uřízli jednu nohu a následně druhou, byl její zdravotní stav špatný a i ona sama na život rezignovala. "Nic ji nebavilo, v podstatě jen čekala. Je jí velká škoda," prozradila známá herečky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008