Drobný se už zase ženil. Proč nepřišel Gott, a proč bylo málo celebrit?

 Celebrity 
08. července 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Milan Drobný si vzal svou partnerku Danu Polcaro ShowPix
Zpěvák Milan Drobný si nedá pokoj. Tolikrát se už s ženami zklamal, a zase vlezl do chomoutu. Teď je to prý ale třetí svatba do všeho dobrého i zlého, říká umělec. Tomu ale na svatbu příliš mnoho celebrit nepřišlo, protože jsou skoro všechny ve Varech!

ANO si Drobný řekl se svou přítelkyní Danou Polcaro, s níž se zasnoubil loni. A pro svůj velký den si vybrali “magické” datum 7. 7. 2017. Manželský slib pak začali skládat sedm minut po dvanácté hodině. Svatební slib navíc ztvrdili hned čtrnácti polibky za výskotu a počítání svatebních hostů.

V břevnovské vile Kajetánka se sešly zhruba tři desítky hostů. Ženichovi šel za svědka celoživotní kamarád Tonda. Nevěstě šla za svědka zpěvačka Yvetta Simonová. 

Pozvaný byl i Karel Gott se svou ženou Ivanou, ale nedorazil. Zda poslal alespoň gratulaci, není jasné. Nepřišel ani Jiří Krampol, kterého trápí stav jeho ženy Hanky a ani on sám není úplně zdráv. Na nějaké juchání se Krampol prý necítí. Kdo ale přišel byla Adriana Sobotová s manželem Luďkem.

„Moc celebrit tu není, jsou ve Varech. To si měl Milan vybrat spíš 17.7. 2017 než 7. 7.,” usmíval se jeden z jeho kamarádů. 

Snad ale i toto datum přinese novomanželům štěstí a Milan Drobný s ženou svého života, jak svou novomanželku nazývá, skutečně zůstane až do svých posledních dnů. Nezbývá, než gratulovat a popřát hodně lásky a tolerance. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008