Proboha, co se stalo všudybylovi Cibulkovi? Zmizel z rádia i z televize!

 Celebrity 
19. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Aleš Cibulka prostě náhle zmizel! archiv TV Barrandov
Byl všude, pořád a televize Barrandov bez něj snad nemohla existovat. Teď populární moderátor i dramaturg Aleš Cibulka zmizel z obrazovky, ale i z rádia. Co se s ním stalo? Jeho přátelé, ale i diváci o něj mají strach!

"Ten je někde v Bohnicích, nebo někde v lesích. Už toho na něj bylo dost," řekla VIPsotry.cz jedna z hereček. Ovšem neměl pravdu.

"Aleš je prostě jen doma, v klidu. Potřeboval pár týdnů vypnout," řekl jeho kamarádům jeho partner, herec a dabér Michal Jagelka.

Cibulka se opravdu jen na nějaký čas po dohodě s televizí i rozhlasem odmlčel, aby nabral nové síly, energii a mohl pokračovat dál. Jeho pořady Sejdeme se na Cibulce, Cibulkova tajenka, rozhlasový Tobogán a další aktivity mu sice vydělaly statisíce, ne-li miliony, ale vybraly si svou daň. Prostě už to lidově řečeno nedával.

"To jeho tempo bylo vražedné. To se muselo někde podepsat. Snad bude v pořádku. Je moc fajn a velký profesionál," nechal se slyšet i herecký bard Jan Přeučil, který oslavil 79. narozeniny.

Cibulka je doma, v klidu, občas jede s partnerem na chalupu, kterou si před lety pořídili, a i když odpočívá, už píše scénáře a vymýšlí nové aktivity. Na obrazovky i do rozhlasového éteru se vrátí na jaře.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47