Nemocný Gott děsí fanoušky! Má prý pozlacenou rakev!

 Celebrity 
12. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott dost vyděsil své fanoušky, kteří mu drží palce v boji o život! Profimedia
Děs a husí kůže! Takové jsou pocity mnohých fanoušků, kteří vyrážejí v těchto dnech na nový film Michala Davida Decibely lásky. K filmu nazpíval písničku vážně nemocný Karel Gott ještě před tím, než se dozvěděl vážnou diagnózu! Jenomže v textu zpívá o smrti, pohřbu i o tom, že má pozlacenou rakev!

Diváci v kinech jsou zděšení tím, co slyší z úst Karla Gotta. Písničky podobného typu od Mistra neznají! "Mám pozlacenou rakev a v nohách zvadlý květ... Už pohřbili mě stokrát...," zpívá Zlatý slavík v písni, která se točila v době natáčení filmu a nikdo netušil, co nastane. Možná ani zpěvák, i když se proslýchá, že o své nemoci měl údajně jistá tušení.

"Když jsme to natáčeli, Karel skutečně ještě o své nemoci nevěděl. Za pár dní bylo vše jinak," uvedl režisér filmu Miloslav Halík.

Sám Gott si ve filmu střihl roličku a s ním i jeho devítiletá dcera Charlottka, která v něm také zpívá. Zajímavý je také původ textu. Ten už v roce 2004 napsal pro Gotta Michal Horáček a doporučil mu, aby oslovil Petra Hapku Gott se však chytil věty "Jsem starý zručný zombie, mám výcvik z Abbey Road", která se v textu zní a hudbu si nakonec složil sám.

Na premiéru filmu Decibely lásky Gott pochopitelně nedorazil, ale prý se na něj podívá soukromě doma, kam mu kopii zřejmě vypálenou na DVD přiveze Michal David.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47