Hodně sexy Brožová! Jak to dělá? Známe její tajný recept!

 Celebrity 
11. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kateřina Brožová je i téměř na prahu padesátky pořád sexy!  archiv TV Barrandov
Kateřina Brožová oslavila, i když se to u žen říkat nemá, 48. narozeniny a nikdo to nechápe. Tedy to, že vypadá i ve svém věku tak skvěle. Jak to ta ženská dělá. Přitom je pořád v jednom letu, má dny, kdy se nezastaví a do toho pečuje o domácnost, stará se o dceru. Má snad tajný recept?

Herečka, moderátorka, ale taky zpěvačka, tím vším Brožová je. Zvládá to s přehledem a ještě umí být zajímavá, atraktivní, milá a dobře naladěná.

„Snažím se. Někdy je to fuška, ale hlavně se snažím být dobře naladěná a v jídle se nějak zvlášť neomezuji. Jen se prostě nepřejídám,“ nechala se Brožová slyšet.

Žádné zvláštní rituály, nebo návody k tomu, jak být téměř na prahu padesátky pořád velmi sexy. Snad jen to, že dělá to, co jí baví, co jí přináší radost, samozřejmě kromě finančního zajištění, ale hlavně, co ji naplňuje.

Zdá se, že Brožová je i ve vztahu s podnikatelem Jaromírem Soukupem spokojená a i přes občasné partnerské bouřky, které jsou ostatně v každém manželství či partnerském svazku, jim to skvěle klape. No a to už je půl úspěchu zaručeno.

„Nemám čas zabývat se a přemýšlet nad nesmysly a snažím se, abych vše, co dělám, dělala dobře a naplno,“ říká často Kateřina Brožová, která nyní točí seriál Doktorka Kellerová, který volně navazuje na úspěšné příběhy s názvem Stopy života. Do toho moderuje, hraje, zpívá a je stále velmi atraktivní. I řada výrazně mladších mužů Kateřinu obdivuje a mnozí si na ní i myslí. Mají ale smůlu, když prý Brožová miluje, všichni okolo jsou bez šance.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008