Lucii Bílé zemřela maminka! Odchod čekala každým dnem!

 Celebrity 
11. února 2016 00:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Maminka byla pro Lucii Bílou tím nejbližším člověkem, jako ostatně pro řadu z nás! Facebook
Jeden z nejhorších dní ve svém životě prožívá od víkendu Lucie Bílá. Její maminka Hana Zaňáková starší zemřela. Podlehla zdravotním komplikacím po dvou prodělaných mrtvicích. Zatímco z první se dostala, z té druhé, která přišla po půl roce už ne. Zpěvačka ale odchod milované osoby čekala každým dnem!

Po druhém záchvatu cévní mozkové příhody zůstala paní Zaňáková ochrnutá, téměř nekomunikovala a její váha byla někde okolo 40 kilogramů. Jak zpěvačka, tak její bratr Karel a manžel Hany Zaňákové ji navštěvovali v sanatoriu, kde o ní bylo skvěle postaráno. Měla nepřetržitou péči.

"Je to pro ní vysvobození. Bylo to trápení pro všechny a jak Lucka tak brácha se s tím smířili už před tím, že to přijde. Ale to víte, nikdo se s odchodem maminky nikdy nesmíří, i když to čeká," řekla známá rodiny s tím, že v posledních dnech se stav zhoršil.

Podle všeho začaly vypovídat službu životně důležité orgány a zřejmě i chřipkové období udělalo svoje.

"Maminky by měly být nesmrtelné... Dneska mi opravdu není do zpívání...," napsala Lucie na svůj profil na Facebooku. Lze se tedy domnívat, že středa byla možná dnem, kdy se rodina s maminkou a babičkou rozloučila. Otvovický rozhlas totiž o víkendu oznámil, že paní Zaňáková na vždy odešla a pohřeb bude v úzkém rodinném kruhu.

Lucie Bílá nyní dostává stovky vzkazů. Jen za dvě hodiny vidělo její status na sociální síti několik tisíc lidí. Pro zpěvačku i její blízké je ale důležité, že jejich maminku už nic netrápí, nebolí, a že odcházela s pocitem, že jí všichni milují. Nyní Lucii zbyl už jen tatínek Josef Zaňák, kterému jsou všichni oporou a on jim.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod