To budou nejsmutnější Vánoce pro Céline Dion!

 Celebrity 
12. prosince 2015 11:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Céline Dione je zoufalá, bezradná, ale zároveň připravená strávit se svým milovaným poslední týdny života! archiv
Asi nejsmutnější Vánoce ve svém životě prožije letos kanadská zpěvačka s famózním hlasem Céline Dion. Jsou to zřejmě poslední svátky, které prožije se svým milovaným manželem. René Angélil je smrtelně nemocný a lékaři mu dávají pár měsíců, pokud ne týdnů.

Céline Dion ví, jaká je prognóza a ví to i její manžel. Manažerovi a bývalému zpěvákovi se totiž vrátila rakovina a lékaři vyřkli krutý ortel - je to beznadějné! Bohužel.

"My jsme se dotazovali lékařů několikrát, můj René chce vědět, kolik mu zbývá času, ale oni nám sdělili, že neví," říká beznadějně zpěvačka, která je zoufalá, protože pomalu ztrácí svou největší lásku, oporu a smysl života.

Nehorší je, že jejich pětiletá dvojčata neznají ani otcův hlas. Kvůli rakovině krku ztratil hlas a nemůže mluvit. Nemůže pořádně polykat.

Nejvíce ale Celine sžírá pocit, že se ona chvíle konce jejího drahého blíží. Ten jí navíc ještě požádal o poslední službu. "René mi řekl: ‚Až přijde čas, chci zemřít ve tvé náruči.' Odpověděla jsem: ‚Dobře, budu tam. Zemřeš v mém objetí,'" prozradila Dione až neuvěřitelně otevřeně přání svého muže.

Zpěvačka doufá, že osud jí ještě dopřeje strávit svátky se svým milovaným manželem, i když oba vědí, že budou poslední. Její René je na odchod připravený, jen by rád věděl, kdy to zhruba bude. To ví ale asi jen ten nahoře.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47