Šokující odhalení: Je zázrak, že Gott žije! Důvod, proč by měl být přes Vánoce v nemocnici, je jediný...

 Celebrity 
11. prosince 2015 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott trpí non-Hodginovým lymfomem. Velmi nebezpečnou formou nádorového onemocnění! facebook
Je zázrak, že Karel Gott ještě žije! To tvrdí lidé z okruhu hematoonkologické kliniky na pražském Karlově náměstí v souvislosti s těžkým onemocněním Zlatého slavíka! Když se totiž dostal před měsícem do nemocnice a potvrdil se non-Hodgkinův lymfon, vypadalo to při nejmenším hodně divoce.

"Měl to prostě všude v těch mízních uzlinách. Není to tak, jak to někde vyprávěl, že se na to přišlo včas. Naopak. Ta nemoc je ve velmi pokročilém stádiu a pokud teď začala léčba zabírat, je to v jeho případě opravdu zázrak, zároveň úžasná motivace, aby bojoval," nechal se slyšet zdroj z nemocnice.

Ten také potvrdil, že Gotta začali léčit téměř okamžitě po operaci střev, což není standardní postup, protože se většinou rána musí nejprve trochu zhojit. "Jenomže tam nebyl čas čekat, ani den. Prostě ta situace byla vážná a je pořád. I když ta naděje tam je, ta je vždycky. Nicméně léčba pro tohoto pacienta je velmi silná a hodně lidí tu má obavu, aby jeho organismus vydržel a nezkolaboval," podotkl zdroj.

Nyní se objevily informace, že Gott, který je momentálně doma, protože se zotavuje z další série chemoterapie, by měl právě během Vánoc podstoupit další sérii opravdu silné léčby. Přičemž v případě, že by stav nebyl tak dramatický, by lékaři mohli naordinovat cyklus o pár dní později.

"Pokud opravdu stráví svátky ve špitále, pak je to jasné. Situace je vážná a nelze nic odkládat. Oni opravdu bojují o jeho život, stejně jako bojuje on. Ty vedlejší účinky jsou daleko silnější, než jak sám zpěvák přiznává," dodal člověk z nemocnice

Karel Gott se s nemocí ovšem statečně pere. Jeho rodina a přátelé jsou mu oporou. Každý den přichází záplava zpráv a pozdravů a také přání brzkého uzdravení. Právě uzdravování, pokud se vše dobře podaří, bude dlouhé a náročné.

"Pokud se tohle podaří, je jasné, že už nikdy nebude úplně zdravý. Bude vlastně zaléčený a bude muset být pod pravidelným dohledem. To, že by se naplno vrátil ke své kariéře bude pak téměř vyloučené. Nebude smět prostydnout, mít stresy, být unavený. To vše by mohlo totiž situaci pak ztížit," dodal odborník na non-Hodgkinův lymfom, který není klasickým nádorovým onemocněním, ale vypadá jako leukémie, tedy jako ta se šíří krví, toto onemocnění se šíří mízními žlázami. Zasáhnout může celé tělo od mozku až po reprodukční orgány a podobně.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008