Naprosto rajcovní fotky Andrey Verešové!

 Celebrity 
10. prosince 2015 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Andrea v luxusním prádélku a to, co převedla, to je božské. Co říkáte, pánové? archiv redakce
Naprosto luxusní! Takhle rajcovní fotky modelky Andrey Verešové snad ještě nikdo neviděl. Teď se mladá, krásná maminka dvou dětí ukázala tak, jak snad jen pózuje svému manželovi doma. Z těchto záběrů je mnoha pánům hodně horko...

Fotky vznikly v Dubaji, při focení kampaně na luxusní hotelový řetězec, zalapá po dechu. Andrea zachycená jen v luxusním krajkovém prádle, s černou maskou na očích, na terase super luxusního hotelu v Dubaji, pro jejíž celou síť připravila reklamní kampaň. Na snímku je jen ona a potemnělá metropole Emirátů.

Takhle "šťavnaté" sexy fotky jsem od Andrey ještě neviděl," svěřil se její známý, který tvrdí, že oběhly celou firmu, kterou vede a pánové v klidu tedy domu rozhodně neodcházeli.

Andrea Verešová ví, jak na sebe strhnout pozornost, zaujmout, šokovat a vyrajcovat. Ten zadeček, ta postava, dekolt - prostě klobou dolů.

To, že má luxusní postavu je i její vlastní zásluha. Pravidelně cvičí, zdravě a dobře jí, a snaží se být v pohodě a v klidu. To všechno rozhodně pomáhá tomu, že pak může ukazovat takhle sexy postavičku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum