Unikátní foto Martina Maxy! Takhle jste ho ještě neviděli!

 Celebrity 
11. prosince 2015 10:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Najdi deset rozdílů... Happy pills, archiv M. Maxy
Předvánoční čas je období plné stresu nejenom pro ženy, připravující vánoční rodinnou pohodu, ale i pro mnohé muže. Ti si totiž musejí lámat hlavu s dárky a nakonec se dokonce často i vypravit na nákupy. Nejinak je na tom muzikant a malíř Martin Maxa. "Ano, vymyslet dárek s vidinou, že se budu muset vrhnout mezi nakupující davy, je pro mě velice traumatizující myšlenka," potvrdil nám Martin na akci, kde se velmi případně představovaly potravinové doplňky Happy pills k odbourání stresu a Happy Dreams k navození klidného spánku.

Při odchodu z tohoto večírku se ale zpěvák tvářil značně rozjařeně. A nebylo to pouze tím, že si v průběhu odpoledne zobnul žlutou pilulku pro zlepšení nálady... "Zdá se, že pro všechny dospělé ve svém okolí mám dárky vyřešené. V mládí by mě samozřejmě nikdy nenapadlo někoho obdarovat pilulemi, ale ve svém věku už to považuji za skvělý dárek, tak doufám, že i mé okolí bude smýšlet stejně," vysvětlil Martin důvod své dobré nálady a ukázal nám plnou tašku krabiček se zmíněnými pilulkami. "Navíc mám tyto přípravky vyzkoušené, takže nedaruji zajíce v pytli," dodal.

Sám považuje za nejlepší dárek svého života kytaru, kterou dostal na základní škole od maminky. "A prostřednictvím tohoto nástroje jsem, jak doufám, zase já rozdal nějakou tu radost svým fanouškům. Nejnověji se o to pokusím 19. prosince v pražském Divadle u hasičů, kam všechny srdečně zvu na svůj vánoční recitál. Tam také vylosuji diváka, kterého následně pozvu na večeři. A jako další dárek ode mě dostane žluté pilulky s veselým obličejem, aby se svátků klidu a míru dožil ve zdraví a v pohodě," směje se Martin, kterého ale kromě koncertů čeká zanedlouho i několik operací. Svými sportovními výkony si totiž odrovnal záda a kolena. "S fyzickou zátěží ale rozhodně nekončím. Jak nejdřív to bude možné, vrátím se ke svým obvyklým dávkám. Mám sklony k depresím a pohyb mi od nich pomáhá. Do té doby budu svoje splíny držet na uzdě právě přírodními antidepresivy Happy pills."
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve