Celine Dion zveřejnila vzácnou fotku se svými syny a popsala svoje současné zdravotní problémy

 Celebrity 
11. května 2022 17:26 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zpěvačka svou rodinu příliš často neukazuje Depositphotos
Zpěvačka Celine Dion si svoje soukromí hodně hlídá, a tak fotografie, na které je se svými syny při oslavě Dne matek, doslova obletěla svět.

Slavná zpěvačka, která v posledních letech trpí zdravotními problémy, kvůli nimž znovu odložila svoje koncertní turné, sdílela fotku na Instagramu a o štěstí ze společnosti svých synů se podělila se svými fanoušky.

"Myslím na matky na Ukrajině a na celém světě, které přišly o své děti... a na ty matky, které se neustále starají o to, jak udržet své děti v bezpečí... a na ty matky, které věnují veškerou svoji energii tomu, aby svým dětem poskytly to nejnutnější k životu,“ napsala Celine k fotce, na které je ve společnosti synů, tedy jedenadvacetiletého René-Charlese a jedenáctiletých dvojčat Nelsona a Eddyho. "Tyto matky jsou skutečně odvážné a já jim všem věnuji tento Den matek. Modlíme se, aby všichni nalezli mír a útěchu pro své rodiny," dodala Celine.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Céline Dion (@celinedion)


Zdravotní problémy ji trápí dál

Je to jen pár týdnů, co zpěvačka potvrdila, že znovu odkládá evropskou část svého turné, protože se stále potýká se svalovými křečemi, uvádí New York Post. "Nejdříve jsme museli přesunout koncerty kvůli pandemii, teď jsou to moje zdravotní problémy, které způsobují, že odkládáme koncerty a bohužel musíme také některé zrušit," přiznala Celine.

O svém zdravotním stavu svoje fanoušky ale původem kanadská hvězda informuje docela detailně.: "Léčím se, beru léky, ale stále mám nějaké křeče a zotavení mi bude trvat mnohem déle, než jsem původně doufala."

Zdá se ale, že zpěvačku drží nad vodou společnost jejích synů, které má ze zesnulým manželem, svým bývalým manažerem René Angélilem. Ten zemřel na rakovinu ve věku 73 let v roce 2016. Celine Dion si tak připomněla v lednu už šesté výročí jeho smrti.

O zdravotních problémech Celine Dion se začalo spekulovat už před mnoha lety, zejména se hodně mluvilo o anorexii, protože zpěvačka je velmi hubená. Tu ale tyto spekulace rozčílily a tvrdila, že lidé jí zkrátka závidí její štíhlost, protože pro ni nemusí nic dělat. Sama od té doby tvrdí, že za její postavou stojí genetická výbava a také její astrologické znamení. Celine je Beran a podle vlastních slov je často velmi stresovaná, což napomáhá její štíhlé postavě. Také se pustila do lekcí baletu a zásadně odmítá, že by její současné zdravotní problémy měly co do činění se spekulacemi o anorexii.

Zdroj: New York Post - Page Six, The List

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47