Leoš Mareš je zoufalý! Je na dně?

 Celebrity 
11. prosince 2015 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Trochu jako kůl v plotě si může připadat Leoš Mareš. Ne vše se mu daří, jak by chtěl!  instagram
Věčně happy, vysmátý, někdy drzý, až arogantní, tak známe všichni Leoše Mareše. Jenomže, teď, zdá se, je nejpopulárnější moderátor zoufalý. Nic se nedaří podle jeho představ. Je na dně?

"Nedaří se mu tak, jak by si představoval. Nejprve mu zařízli tu jeho noční show, aniž mu o tom řekli a dříve to věděli fanouškové než on, teď vypadl ze StarDance a ke všemu mu to snad prý skřípe ve vztahu s tou jeho Koblížkou," tvrdí jeden z Marešových kolegů z rádia.

To, že Mareš vypadl ze StarDance nesl špatně. Dokonce plakal. Plakala i jeho přítelkyně Monika Koblížková. S tou to prý ale není tak ideální, jak si moderátor myslel. Přesto, že to nechce přiznat, šťastný není. Aspoň to tvrdí lidé z Marešova okolí.

Ke všemu televize Barrandov nenasadila jeho přerušenou Noční show, kterou vysílal původně Prima. Protože byl ale projekt příliš moc drahý, ale příliš málo sledovaný, zařízla ho. Vyjednávání producenta z televize Mňam se nepodařilo. A jak Leoš přiznal, možná je čas tuto show odložit na později... Že by třeba za deset dvacet, třicet let?

"Leoš, zdá se, vlastně končí. Protože před lety tvrdil, že za vrchol své kariéry bude považovat to, až bude mít v televizi vlastní talk show. To se mu splnilo, i když asi v blbý čas a takhle si to asi nepředstavoval. Jen mě překvapuje, že šoubyznysem takhle zkušený člověk věřil tomu, že ten pořad bude úspěšný, když to byla kopie Krausovy show a hlavně vysílaná v hloupý čas," míní jedna z Maršových kolegyň z branže.

Jedinou radostí v životě a motivaci v dalším životě jsou pro Leoše jeho dva synové. Pro ty dýchá a je schopen udělat cokoli. Dokonce i přes své nevěrnické, milenecké eskapády má možnost, aby je viděl a byl s nimi kdy chce. Takhle velkorysá je jeho původní partnerka Monika, maminka obou synů.

Mareš, jak může, blbne s nimi, bere je do kina, na nákupy, na výlety, nebo si s nim prostě jen tak čte pohádky doma na sedačce. Prostě jako táta je skvělý!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít