Bohdalka něco bere? To není možné, kde bere tolik energie?

 Celebrity 
10. prosince 2015 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová vypadá sotva na sedmdesát, ne na to, že jí bude o patnáct více! Profimedia
Neskutečně, ale opravdu neskutečně vitální je nejslavnější česká herečka Jiřina Bohdalová. Nikdo nechápe, kde se to v ní bere? Nikdo nechápe. Mnozí se ptají, co ta ženská bere.

"Jiřině bude příští rok 85 let. Proboha, která ženská v jejím věku řídí auto, točí, píše, vaří, jezdí na chalupu, pracuje na zahradě, ještě všechny dokáže postavit do latě? No jedině naše Jiřinka," usmívají se její přátelé, kteří pro ní chystají na léto příštího roku velkou oslavu.

Dokonce Česká televize pro ni připravila nový seriál Každý milion dobrý, který je jí psán přímo na míru. Režie se ujal její kamarád a dvorní režisér Zdeněk Zelenka.

Právě tento příběh přišla Bohdalka do televize na tiskovku připravit a vřele se vítala a líbala s ředitelem veřejnoprávních stanic Petrem Dvořákem.

"Jiřina je neuvěřitelná. Ona je typ člověka, kterého lidi buď milují, nebo nesnáší. Z těch, co jí nemusí, ona si nic nedělá. Někdy je tvrdá, rázná, ale je svá a je skvělá. Ona se v životě musela dost otáčet, takže logicky si chrání to svoje," říkají její kamarádi.

"Já jsem dneska ve věku, kdy už si můžu dovolit některé věci říct na rovinu a některé lidi poslat i do pr...yč," nechala se slyšet Jiřina Bohdalová, která ať hraje, co hraje, vždycky je to skvělý herecký koncert, protože má talent od Boha!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít