Rozvedená Libuška Vojtková se možná stane příbuznou Přeučila s Hruškovou?

 Celebrity 
09. prosince 2015 15:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Libuška Vojtková klofla dalšího fešáka. Tentokrát mladého herce, syna slavné televizní Popelky Profimedia
Libuška Vojtková se nezdá, ale její spotřeba chlapů není úplně nejmenší. Nejprve vyzkoušela zpěváky, teď osedlala herce. Mladého, sympatického a ke všemu syna slavné Popelky Evy Hruškové. Stane se tak příbuznou herečky a herce Jana Přeučila?

Bývalka zpěváků Pepy Vojtka a Daniela Hůlky teď klofla další partii. Herec Zdeněk Rohlíček, který spolupracuje s maminkou Evou Hruškovou a jejím manželem Janem Přeučilem a ke všemu má i své vlastní angažmá, zdá se, se do Libušky zamiloval.

"Nebydlíme spolu zatím, ale trávíme spolu hodně času," přiznala Vojtková, která se teprve před půl rokem rozešla s hokejistou Jiřím Jelínkem. Rohlíček přišel do Prahy z Plzně, kde ukončil v divadle angažmá.

"Zdenda si rozumí i s Matyášem, ale to si vlastně rozumněli všichni moji partneři. A vlastně víc než se mnou," prozradila o svém novém milém Libuška, která doufá, že tenhle vztah bude konečně ten pravý. Kdo ví, už by bylo na času.

Rohlíčkova maminka Eva Hrušková i jeho "nevlastní otec" Přeučil se tváří spokojeně a jsou šťastní, že mladý Zdeněk je šťastný. Že by třeba z toho byla i veselka? Kdo ví, to ukáže čas.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve