Petra Hřebíčková je snad první matkou, která si připadá na mateřské jako na opravdové dovolené

 Celebrity 
09. prosince 2015 03:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petra je letos Ježíšek úplně všude! Europark
Usměvavá blondýnka, kterou známe například ze seriálu Svatby v Benátkách, se letos v létě stala poprvé maminkou. A díky tomu pro ni budou letošní vánoční svátky jiné, než všechny předešlé. "Je to pro mě obrovská změna, protože doposud jsem byla o Vánocích jen v roli dcery, čili toho dítěte. Což ale musím říct, že bylo výborný," směje se Petra a dodává: "Ale říkala jsem si, že už je nejvyšší čas založit si vlastní rodinu, takže teď už je to na mě, být tím Ježíškem."

A právě v úloze Ježíška se ocitla už s předstihem na akci Dopisy Ježíškovi, která se každoročně koná v pražském obchodním centru Europark Štěrboholy a kdokoli zde může splnit konkrétní přání některému z dětí z dvanácti dětských domovů. Stačí si jen vybrat podle fotografie konkrétní dítko a zakoupit dárek, který si přálo ve svém dopise pro Ježíška.

Petra stihla ještě během akce koupit masku piráta, kterou udělá velkou radost malému chlapečkovi z dětského domova v Milovicích. A jak řeší vánoční dárky pro toho svého? "My se zatím se Šimonem domlouváme telepaticky, takže i dopis Ježíškovi jsme vykomunikovali tímto způsobem. Šimonovi je pět měsíců a je to moc hodné dítě. To bude tím věkem. Zatím necupitá a nic neprovádí, jen pěkně leží v postýlce a usmívá se," prozradila Petra něco ze svého přísně střeženého soukromí a přidala konstatování, které mnohé maminky asi dost překvapí: "Musím upřímně říct, že mateřskou dovolenou si užívám opravdu jako dovolenou." Tak to jsme zvědaví, Petro, jak to bude příští rok...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum