Manžel téhle české zpěvačky spáchal sebevraždu! Ona teď slaví!

 Celebrity 
19. listopadu 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Marcela Březinová oslavila včera poměrně zásadní jubileum, tedy vlastně dvě!  Profimedia
Marcela Březinová je sexy dračice, a i když vypadá jako divoška, je to hodně citlivá duše. Před pár lety prožila obrovský šok a drama, to když její manžel spáchal sebevraždu a ona dodnes neví proč. Teď má ovšem důvod k radosti. Slaví jubileum, tedy vlastně hned dvě!

Březinová právě včera oslavila 55 let. Je to neuvěřitelné. Úžasná postava, jiskra v očích a neskutečná energie a náboj. Ke všemu slaví i 35 let na hudební scéně. To není málo. Dala si proto také netradiční dárek. Kromě koncertu a malého turné, tetování.

„Je to pro mě typické tetování. Slibovala jsem si to už dlouho, jen jsem musela dopilovat výtvarně arabsky napsaná jména mých dětí - Jan a Vanda,“ říká Březinová, která právě své potomky považuje za nejdůležitější věci ve svém životě.

A jaký je recept na to, aby zpěvačka vypadala takhle skvěle i ve svém věku? „Cvičím doma, dělám jógu, hýbu se. Pracuji na zahrádce, chodím pěšky, snažím se dobře a zdravě jíst a hlavně mít dobrou náladu. Ne vždy to samozřejmě lze, ale snažím se, aby to převažovalo. A daří se mi to,“ podotýká Marcela Březinová, která také vede jedno z oddělení na Mezinárodní konzervatoři v Praze, kde učí zpěv. A mezi mladými lidmi jí to svědčí.

Březinová, která řadu let vystupovala s OK Bandem, i přesto, že jí osud připravil děsivé chvilky po smrti manžela, má život ráda. Má ráda lidi, svou práci a také zvířata. To všechno jí drží nad vodou. A hlavně hudba. „Bez té si nedovedu představit svůj život, opravdu,“ dodává razantně.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve