Kolika hollywoodským ženám jde o život? S kým vším spal HIV nakažený Charlie Sheen

 Celebrity 
18. listopadu 2015 16:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Charlie Sheen přiznal, že je HIV pozitivní! Kolik jeho partnerek se od něj mohlo nakazit? archiv
Hvězda seriálu Dva a půl chlapa je HIV? pozitivní! Herec Charlie Sheen včera potvrdil domněnky. Nechtěl už dál držet tajemství. Hlavně proto, že ho prý někdo vydíral. Vyděračům dokonce zaplatil v přepočtu stovky milionů korun!

"Jsem tu, abych přiznal, že jsem HIV pozitivní. Musím zastavit útoky lží a polopravd, které ohrožují zdraví mnoha ostatních,“ řekl herec v televizním pořadu a uvedl věci na pravou míru.

Sheen potvrdil to, že je HIV pozitivní, což ví asi čtyři roky. Od koho se nakazil, netuší. Na onemocnění přišel tak, že se zhoršoval jeho zdravotní stav a on si myslel, že má nádor na mozku. Vyšetření ale prokázala něco jiného.

Vyděračům, kteří vyhrožovali, že zveřejní informaci o HIV platil. „Bylo to v řádech milionů. Ale ti lidé by si měli uvědomit, že ty peníze neberou mně, ale berou je mým dětem a vnoučatům,“ řekl Sheen. Celkem prý zaplatil přes 10 milionů dolarů, tedy asi více než 250 milionů korun!

Charlie Sheen měl mít za svůj dosavadní život na 5000 žen. Které mají mít nyní obavy, že se od herce nakazily. Kdo ze slavným z Hollywoodu se má děsit. Herec také hned nevěděl, že je nemocný, a pokud v té době měl nechráněný sex s některou z partnerek, není vyloučeno, že se mohla HIV nakazit. Teď aspoň bude dotyčná vědět, komu má "poděkovat"...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve