Šok! Známý herec chtěl kvůli smrtelné nemoci spáchat sebevraždu!

 Celebrity 
15. ledna 2017 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Charlie Sheen přiznal, že když se dozvěděl, že je HIV pozitivní, chtěl se zabít! archiv
Dozvěděl se krutou pravdu a málem ji neunesl. Kvůli smrtelné nemoci, s níž se teď léčí, zvažoval známý herec sebevraždu. Řeč je o Charlie Sheenovi (51), který si tento krok nakonec rozmyslel!

Charlie Sheen přiznal, že, když se dozvěděl, že trpí HIV, chtěl se okamžitě zastřelit. Naštěstí to kvůli své matce neudělal. "Nechtěl, aby doma ten nepořádek uklízela," uvedl zdroj z hercova okolí

Herec dříve popíral, že by někdy přemýšlel nad sebevraždou. Nyní ale v televizní show Good Morning America uvedl pravý opak! 

"V den, kdy jsem to zjistil, jsem se chtěl okamžitě zabít. Ale nikdy bych to neudělal před mojí mámou. A nechtěl jsem, aby ten nepořádek musela uklízet," řekla bývalá hvězda seriálu Dva a půl chlapa. Naštěstí mu lékaři řekli, že když bude užívat několik léků, může žít.

Herce totiž šíleně bolela hlava a myslel si, že má nádor na mozku. Nakonec musel uznat, že AIDS není nejhorší nemoc, která ho mohla potkat. S pravdou ven šel až koncem roku 2015, ačkoli nemocný byl už pár let zpět. Překonat krizi mu pomáhal alkohol a drogy. Právě kvůli závislosti musel opustit seriál, v kterém hraje a přišel i o několik dalších rolí. Nyní se léčí a lze předpokládat, že by mohl žít nejméně dalších 20 let. Bude záležet na něm a jeho imunitě! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum