Slavná česká herečka a dnes paní v důchodu se živila pornem!

 Celebrity 
07. října 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Při dabování porna se herečka moc nepobavila  TV Nova
Jaroslava Obermaierová patřila mezi nejkrásnější herečky u nás a za svůj život hrála bezpočet rolí. Své obdivovatele získala hlavně díky svojí první roli ve filmu Souhvězdí panny, v níž se před kamerou svlékla. Od té doby se stala pro mnoho mužů sex symbolem, ale žádné terno s nimi v životě neudělala.

Ze zástupu svých ctitelů a obdivovatelů si nakonec vybrala číšníka a taxikáře. Moc šťastnou ruku neměla a jak sama říká, byla ráda když ta hrůza zvaná manželství skončila. Po rozvodu byla sice volná jako ten pták, ale singel život má také svá úskalí. Jedním z nich je, že jste na všechno finančně sám. Máte-li k tomu ještě malé dítě, musíte se pěkně otáčet. Když po revoluci ubylo hereckých nabídek a dokonce se zavřelo i divadlo, ve kterém hrála, ohlížela se, kde prázdnou kapsu naplnit.

Příležitostí moc nebylo, tak se na chvíli propůjčila dabování porno filmů. Jak sama říká, nic tak blbého a nudného v životě nezažila. Navíc filmy byly německé produkce a o to byly ještě horší. Myslela si, že se u práce alespoň zasměje, ale bylo to prý taková hrůza, že s dabingem pochybného žánru rychle sekla a věnovala se opět herectví
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008