Populární slovenský herec musel být náhle hospitalizován! Je v ohrožení života?

 Celebrity 
06. října 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
V únoru oslavil Lasica 75. narozeniny ČT
Obrovský strach a nejistotu prožívala rodina Milana Lasici koncem uplynulého týdne. V bytě legendárního umělce totiž v pátek v noci museli náhle zasahovat záchranáři. Ty přivolala hercova manželka Magda Vášáryová poté, co si její manžel stěžoval na nesnesitelné bolesti v oblasti hrudníku. Populární herec je aktuálně hospitalizován v Národním ústavu srdečních a cévních chorob v Bratislavě.

Mluvčí nemocnice odmítá sdělit podrobnosti o hercově zdraví a Magda Vášáryová se snaží celou situaci zlehčit. Podle ní manžel nezkolaboval, pouze si potřebuje odpočinout, neboť je pracovně velmi vytížený. Přiznala však, že se její muž stále necítí dobře. Tak držme palce, ať je oblíbený herec brzy opět v nejlepší formě.

Milan Lasica patří bez pochyb k nejoblíbenějším humoristům nejen na Slovensku ale i v Čechách. Začínal psaním autorských dialogů a scének pro sebe a svého partnera Júlia Satinského. Jejich komika byla založena na rozebírání banálních životních situací a jejich posunu až do absurdna. Lasicův celoživotní parťák zemřel v roce 2002 v Bratislavě.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47