Z tohohle známého českého zpěváka je inženýr! Jak to dokázal?

 Celebrity 
25. září 2015 03:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Šťastný jako blecha, že to dal! Co? No přeci titul inženýra! Petra Kropáčová
Hraje často třeba ve čtyřech muzikálech najednou, koncertuje a do toho studoval. Zpěvák a muzikálový herec Pepa Vágner to dokázal! Je z něj právoplatný inženýr. Dokončil už druhou vysokou školu a odpromoval.

Jakmile mladý zpěvák zveřejnil na svém profilu na sociální síti fotku, jak jde jako čerstvý inženýr z promoce, zahltily ho fanynky a fanouškové stovkami gratulací a zprávami.

"Jak jsem to dokázal, že jsem dokázal dokončit už druhou vejšku? Já sám nevím, fakt nevím: Někdy to bylo hodně na dřeň, ale dal jsem to a strašně jsem si oddychl," svěřil se VIPstory.cz zpěvák, který v muzikálech začínal v době, kdy bude nebylo ještě ani osm let.

Jeho první role byla v Monte Cristu a prvním honorářem čínský dolar od geniálního skladatele Karla Svobody. "Ten dolar mám dodnes a je to můj talisman. Momentálně hraju v Mýdlovém princi, Draculovi, Marii Antoinettě a Třech mušketýrech. Nějaké další nabídky jsou. Ale rozhodně se nenudím," říká mladý, pětadvacetiletý sympatický muž, který je synem slavného hitmakera Karla Vágnera.

Vágner poté, co na vysoké škole úspěšně dostudoval, strávil léto v Chorvatsku, pak střídavě doma a pak si dal měsíční relax v Řecku. "Vůbec, ale vůbec se mi nechtělo zpátky. Jenže práce volá a tak jsem musel zpátky do reality. Navíc jsme museli s kolegyní Kamilou Nývltovou dokončit náš duet, který jsme měli rozdělaný, a který už brzo představíme veřejnosti. Snad se bude líbit," podotkl Pepa Vágner, který je také propagátorem zdravého životního stylu, pohybu a jízdy na koloběžce.

"Jo, to je taková moje další velká láska, samozřejmě na prvním místě je moje přítelkyně Marlen," dodal s úsměvem mladý zpěvák.

V Českém šoubyznysu existuje pár zpěváků a herců, kteří mají vysokoškolský titul, pokud nepočítáme červené diplomy a tituly magistr. Promovaný inženýr byl zpěvák Pavel Bobek, je jím herec Petr Nárožný, titulem JUDr. se může pyšnit zpěvák Janek Ledecký a PhDr. má jako titul, i když jej nepoužívá, zpěvačka Lucie Vondráčková!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47